С караоке парти БСП -Димитровград представи своя червен отбор

Изображение 1 от 14

    С караоке парти БСП - Димитровград направи представяне на своя червен отбор, който участва в местните избори на 25 октомври. Събитието се състоя снощи на централната алея бул."България" и вдигна градуса на настроението сред членове и симпатизанти.

    Лидерът на социалистите тук Димитър Петров подчерта, че за БСП тези избори са изключително важни и отговорни. Заради посоката, която трябва да определим, за да направим така, че младите хора да се върнат в Димитровград, заяви Петров. Добави, че очаква подкрепа от онези, които не продават гласовете си и поколението, изграждало Димитровград. От БСП разчитат и на рамо от младите хора, част от които са намерили място в листата за общински съветници. Петров призова всеки да направи своя избор със сърцето си на 25 октомври. Припомни, че номера на БСП в интегралната бюлетина е 21.

    Кандидатът за кмет от БСП и водач на листата Тодор Тодоров представи червения отбор от кандидати за съветници и кметове на малки населени места в Общината. "Те са умни, знаещи и можещи, съчетаващи младежката енегрия с опита, специалисти от различни професии и с желание и воля да решават проблеми", заяви Тодоров.

    Искаме вашата подкрепа, за да бъдем силни и да решаваме проблемите, ще водим градивна кампания с усмивка, подчерта кандидатът за кмет от БСП. Към присъстващите се обърна и членът на Националния съвет на БСП Милко Бангасаров, който бе гост на проявата.

    В партито се включиха млади и стари, които се забавляваха с хубава българска музика. Старт на купона дадоха кандидатите за съветници от БСП и кандидатите за кметове на малките населени места, които изпълниха "Една българска роза".

    Платена публикация

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини