Кандидатите за кметове на населени места от БСП

    Двама икономисти, двама земеделски производители, бизнесмен и учител са кандидатите на БСП за кметове на кметства. Обединяват се около идеята да бъде създаден работещ съвет на кметовете на кметства. Според тях е важно кметовете по селата да знаят с какви средства разполагат през годината за нуждите на населеното място. Проблемите на село не са свързани само с инфраструктурата, сeлският кмет трябва да съдейства и за търсене на решение на проблемите с питейната и поливната вода, защита на полските имоти и продукцията, сигурността на жителите, достъп до здравеопазване, осигуряването на дърва за отопление.

    Кандидатите на БСП ще работят да се изгради звено в администрацията, което ще дава консултации при кандидатстването с проекти, загрижени са да задържат и малкото останали млади хора в селата, да има възможност се привлекат инвестиции в преработващи земеделска продукция производства. Ще търсят решения за преразглеждане на договора за междуселищния транспорт от Хасково до селата в общината.

    Кандидати за кметове на населени места:

    Делчо Митев Делчев, кандидат за кмет на с.Брягово, икономист, председател на Националното сдружение на кметствата в България, кмет на с.Брягово,

    Андрей Атанасов Проданов, кандидат за кмет на с.Николово, занимава се с частен бизнес има зад гърба си два управленски мандата като кмет на селото.

    Грозданка Жекова Гегова, кандидат за кмет на с.Орлово, магистър счетоводство и контрол, опит в местното самоуправление, два мандата кмет на село Орлово,

    Георги Делчев Христов, кандидат за кмет на с.Конуш, дългогодишен учител, в момента се занимава със собствен бизнес.

    Добромир Петронов Атанасов, кандидат за кмет на с.Корен, земеделски производител,

    Пеню Добринов Пенев,кандидат за кмет на с.Стойково, земеделски производител

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини