С военни фотографии набират средства за лечението на Ники от Хасково

Изображение 1 от 13

    Благотворителна фотоизложба в подкрепа на 16-годишната Ники от Хасково, която страда от раково заболяване бе открита тази вечер в Димитровград. Снимки на военна тематика подреди в зала "Асен Крайшников" ефрейторът от българската мисия в Кандахар Димитър Митев.

    Димитровградчанинът показва 37 фотографии, а цената на всяка една снимка е 35 лв. Авторът благодари на всички, които са му помогнали в най-кратки срокове да реализира изложбата. Благодари и на хората, уважили откриването тази вечер. Сред присъстващите бе командирът на Димитър Митев - капитан Христо Василев, колеги и приятели фотографи. Присъстваше и майката на Ники - Росица, която получи букет цветя с пожелание новата 2016 година да донесе на момичето и близките й късмет, кураж и надежда.

    "Нека покажем, че преди да бъдем хора, ние сме човеци", призова Димитър и добави, че в зала "Асен Крайшников" е поставена кутия за дарения в помощ на Ники. Изложбата ще остане отворена за посетители до 20 декември, неделя. След това ще бъде показана и в Хасково. Видео репортаж - вижте тук!

    Dimitrovgrad.bgvesti.net

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини