ФК Димитровград с две контролни срещи преди новия полусезон

    С две контролни срещи ФК "Димитровград" започва подготовка за пролетния дял на първенството на Югоизточна В група. На 2 февруари димитровградчани ще приемат "Марица" -Пловдив, а на 6 февруари е планувана среща с тима на Свиленград.

    И двете срещи ще се играят в Димитровград, каза треньорът Христо Георгиев. По думите му, тази година контролите на отбора ще са сведени до мининум, но с качествени противници. На 20 февруари започна полусезона в Югоизточна В група.

    Днес на стадион "Миньор" футболистите на Димитровград проведоха първата си тренировка. През новия сезон ще разчитаме на юноши от клуба, няма да има нови попълнения в отбора, заяви още Георгиев. Млади попълнения да влизат по-често в игра, да има заменяемост, това е целта, която гони и клубното ръководство. От там са доволни от представянето на футболистите в есенния дял на първенството.

    "Третото място, което зае отбора е повече от успешно за футболистите и треньора Христо Георгиев. Ще запазим и ядрото на отбора, както и финансовите параметри от миналия полусезон", заяви изпълнителният директор на ФК "Димитровград" Мартин Александров.

    Видео репортаж по темата - вижте тук!

    Dimitrovgrad.bgvesti.net

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини