Приемат бюджета на Община Димитровград на сесия днес

38 докладни ще разглеждат днес общинските съветници в Димитровград. Те ще се съберат в обновената зала "Гросето", за да проведат своето първо заседание за 2016 година. Сред темите са приемане на проекта за бюджет на Община Димитровград, както и правилник за организацията и дейността на Общинския съвет.
Общинарите ще коментират и докладна за освобождаване от такса смет на читалища, молитвени храмове и здравни заведения на територията на Общината. Сред докладните е и програма за развитие и насърчаване на физическото възпитание и спорта, както и социалния туризъм в Община Димитровград. местният парламент ще разгледа и няколко изменения в наредби, както и предоставяне на общински имоти.
На вниманието на Общинския съвет ще бъде предложено и изменение в правилника за финансово подпомагане на ин витро процедури на двойки с репродуктивни проблеми. Отново днес ще се коментира и въпроса с цените на услугите, предоставени от приюта за безстопанствени животни. Подробности за по-важните решения - очаквайте по-късно.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини