Първомаец саморъчно запълва дупките по улицата, на която живее

    Първомаецът Иван Радичев не издържа и след като няколко пъти повика неволята в лицето на Общинска администрация и не получи отговор от нея, сам се залови да запълва дупките по улицата, на която живее - „Иглика“.

    300 метра са – възмутен е той – между „Христо Ботев“ и „Димитър Благоев“. Събирахме подписи, писахме до Председателя на общински съвет, до кмета, разговаряхме с хората от строителния отдел и накрая – нищо. Дори нямаме отговор, за да знаем защо нищо не се прави.

    Радичев разказа още, че той и съседите му са се надявали на предизборната кампания и на живеещите в близост до тях народен представител – д-р Попова, на Председателя на ОбС – Дечко Петков, на заместник-кмета Николай Митков.

    Когато станало ясно, че „отникъде взорът надежда не види“, той запретнал ръкави, впрегнал познати и със собствени средства започнал да подготвя дупките и да ги запълва с бетон.

    Повече от 30 години улицата не е виждала ремонт. Така са и много други улици в общината. Но по тази отсечка всяка събота преминават автомобилите на търговците от пазара. Дупките са огромни. Случвало се е възрастни и деца да се спъват и да падат. Изобщо не може и да става дума дете да кара колело там. Тротоарът също е в безобразно състояние и не може да бъде използван. А улица „Иглика“ е само на около 300 м от централната градска част.

    Така след като си платим данъците, не ни остава нищо друго да си ремонтираме улиците.

    Теодора Кирякова

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини