КРИБ - Хасково връчва награди за социално отговорна компания

33 фирми от Хасковски регион получават номинация за социално отговорна компания - партньор на община за 2015 г. Наградите ще бъдат връчени на от Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) за четвърта поредна година. Официалната церемония ще се проведе на 24 март от 14 часа в зала „Марица“ на Областна администрация - Хасково.

Отличията се присъждат съвместно с общините  Хасково, Димитровград, Минерални бани, Любимец, Свиленград, Харманли, Стамболово, Тополовград, Симеоновград, Маджарово и Ивайловград. Всички 11 общини в Хасковска област се отзоваха на инициативата, номинирайки компании, работещи на тяхна територияинформират от КРИБ - Хасково. Организацията ще връчи и две специални награди.

Официални гости на събитието ще бъдат зам.-председателят на 43-тото Народното събрание Иван Иванов, министърът на енергетиката Теменужка Петкова, зам.-председателят на КРИБ инж. Иван Бойков, областният управител на Хасково Станислав Дечев, кметове на общини и председатели на общински съвети, ръководители на регионални и общински структури в областта.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини