5 стойностни романтични филма, които може би сте пропуснали

Често избираме филмите, които да гледаме по рейтинг, което невинаги означава, че ще се насладим на неповторим филм. Понякога пропускаме невероятни истории, които не се радват на голяма популярност, но си струва да се гледат. Такъв е и нашият списък днес – 5 стойностни филма, които ще ни накарат да се размечтаем:

1. If Only (2004) – Ако само...
Филмът е неповторим по толкова много прични, но ако не сте го гледали, не искаме да ви издаваме нито една от тях, за да останете приятно изненадани от необикновения сюжет. Романтична история, която е далеч от баналното и близо до гениалното... по симпатично простичък начин, който ще ви заплени от първите минути на филма до самия край.

2. Nights in Rodanthe (2008) - Нощи в Роданте
Истинска и чиста човешка история, която те пренася на едно съвсем различно място. Кара те да преживееш всички емоции така, сякаш се случат на теб. Филмът описва историята на осъзнатата любов на възраст, в която младешките лудости са далеч зад гърба на човек, но успяват да бъдат възродени само с... истинска любов. Страхотен филм, който не бива да пропускате.

3. Serendipity (2001) – Знак на съдбата
Да оставиш Съдбата да реши дали да си с един човек завинаги или никога повече да не го видиш, как ви звучи? Горещо препоръчваме тази история за всички, които никога не са я гледали. Великолепна е!

4. Under the Tuscan Sun (2003) – Под небето на Тоскана
Едно пътуване до приказната Тоскана, което преобръща живота на главната героиня в тази вълшебна история. Авантюристичен филм, с който пътуваш до едно райско място и затаяваш дъх, за да разбереш какво ли ще се случи след това. Разтоварващ филм, подходящ за някой съботен следобед.

5. The Lake House (2006) – Къщата на езерото
Романтичен филм, който никога не се забравя. Сюжетът е толкова непредвидим, че те оставя със свито сърцето до самия край на филма, когато идва и развръзката. Необичайна история за една жена в бъдещето и мъж в миналото, които по чуден начин успяват да се свържат... чрез писма. Невероятен филм!

Източник: actualno.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини