Премиера: Сериалът "Татковци" тръгва по еТВ на 12 април

    Семейният сериал "Татковци" тръгва от 12 април по еТВ. Австралийската весела поредица е за четирима бащи и техните неуморни грижи за децата им. Излъчването е премиерно за България.

    Гледайте "Татковци" само по еТВ всеки вторник и четвъртък от 20:00 часа (след Новините в 19:30)

    50-годишният Люис, Марк на около 40, Кейн на около 30 и 20-годишният Джъстин са бащи, които остават в къщи да се грижат за своите деца, докато техните партньори работят.

    Люис е с Джема, която работи в Спешното. Той се грижи за тяхната дъщеря, Тилда, която току-що е започнала училище. Кейн има магазин за пайове и заедно с партньора си Том са осиновили Стела. Кейн е шурей на Марк, който е женен за Аби. Тя е лекар и имат дъщеря, която се казва Попи. Джъстин е бивш професионален футболист, който наскоро се е разделил със съпругата си Никола, но и двамата се грижат за бебето Анджи и близнаците Зак и Джейкъб.

    Четиримата мъже се запознават на първия учебен ден на техните деца. Това е начало на едно уникално приятелство. Всеки от тях има различни проблеми с които да се справя като битка за попечителство, проблеми в работата, дори кражбата на автобус. Но е ясно, че татковците са способни да се справят с всички свои проблеми и да се подкрепят взаимно.

    Джъстин – Фирас Дирани, 31 г., Сидни, Австралия 
    Изгубени / Lost (2000); Елитни убийци / Killer Elite (2011)

    Кейн - Гайтън Грантли, 36 г., Брисбейн, Австралия

    Марк - Рийз Мълдуун, 51 г.

    Люис – Гари Суийт, 59 г., Мелбърн, Австралия
    Хрониките на Нарния; Плаване на разсъмване (2010)

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини