Метър за 15 кандидатки на кастинга за Мис Хасково

    15 кандидатки се явиха на кастинга за Мис Хасково днес. Хубавиците са на възраст от 17 до 25 години.

    Първоначално метърът в ръката на представителя на Интерсаунд за Хасково Адриана Добрева се видя на момичетата твърде къс и твърде широк. Постепенно обаче обстановката се разтуши и красавиците се отпуснаха. Всички те попълниха бланки с мерките си. После обаче дали са честно вписани провери лично Добрева. А в инспекцията за мерките й помага Мис Хасково 2015 Теодора Петрова.

    Тази година момичетата са много различни типажи- от скандинавско руси до такива, който носят полъха на екзотичен Тунис. Към короната на Мис Хасково посягат  и момичета от Димитровград, Харманли и Симеоновград.Сред участничките има и истински талант –Жанета Димова, която през 2014 година стигна до третия етап на музикалното реалити състезание „Х фактор”. Тя обаче ще мери сили сега на модния подиум с друг талант, но в спорта-с лявото крило на хандбалния женски тим на Хасково Мария Димитрова. Срещу тях обаче се задават бедра над метър и двайсет на най-високата претендентка Гергана, която е висока 186 см.

    Изборът вече е направен, следва продължението-същинският конкурс, който ще се проведе на 13 май от 23 часа в известeн хасковски нощен клуб. На коронясването ще присъства и собственичката на Интерсаунд Ирина Папазова.

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини