Полицаи скрити в храстите – следят за нарушения

Мъж засне видеоклип и показа как полицейски патрул буквално дебне и снима преминаващите коли...скрит зад дърво и храсти.

Вижте материала, който е предоставен и качен на страницата на „Господари на ефира“.

Докато шофира, мъжът не само заснема униформените, но и коментира зад кадър, че те нямат право да снимат в този участък, защото няма знак, който да сигнализира, че колите са обект на видеоконтрол.

Униформените са неприятно изненадани и искат личната карта на човека, след което заявяват, че в съседното село има знак. То обаче било на близо 3 км от мястото, където те снимат.

В края на март стана ясно още, че още камери на КАТ ще ни дебнат зад завоите.

28 нови модерни радара влизат в битка с бясното шофиране до края на годината. Те ще са подвижни и всеки ден ще се поставят на различни места, съобщи Нова тв.

Според статистиката само за първите два месеца на годината са станали над 300 катастрофи, 36 души са загинали, 370 са ранени, и то само заради висока скорост.

"При една такава скорост те нямат време за реакция - те се лишават от възможността да реагират и при критична ситуация се стига до пътен инцидент", коментира Алекси Стратиев, експерт по пътна безопасност, цитиран от Дарик.

Източник: vesti.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини