Елин Топузаков и Иво Димов дадоха рамо на кампанията "Спаси Жоро"

    Роденият в Димитровград футболист Елин Топузаков и кметът Иво Димов дадоха рамо на благотворителната кампания в помощ на 42-годишният Георги Христов. Колегата журналист се нуждае от спешно лечение в чужбина след претърпяна операция от рак на дебелото черво.

    Димов и Топузаков се включиха в приятелската футболна среща - реванш на ветераните на Димитровград и гръцкия Комотини на стадион "Миньор" днес. Тя завърши 2:0 в полза на димитровградчани.

    "Винаги е хубаво да се помага на нуждаещите се, подкрепям инициативата и съм съпричастен", коментира пред журналисти Елин Топузаков. Сподели, че е развълнуван от факта, че се връща в родния град и допълни, че тук е израснал и оформил като спортист.

    "Доказали сме, че можем да бъдем съпричастни. Каквото зависи от мен - ще го направя, за да има един добър резултат тази кампания", сподели и кметът Иво Димов. Той допълни, че е готов да се включи и във футболна среща между отборите на управници от Хасковско и журналисти, която също да бъде в помощ лечението на Георги.

    Гостите от комотини, както и останалите футболисти - ветерани от Димитровград също дадоха своята лепта за лечението на 42-годишния мъж.

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини