Китайчета четат с ушите си

Сензацията избухнала през март 1979. Централен китайски вестник съобщил за особената дарба на 12-годишния Танг Ю, който четял с ушите си. Журналист му дал сгънат на шест изписан лист, момчето го допряло до ушите си и възпроизвело текста.

Опитът бил възпроизведен многократно, припомня Ян ван Хелсинг в "Нe пипай тази книга!" (изд. "Дилок"). Истинската сензация обаче е следващата: Започнали да се обаждат родители от цял Китай, които твърдели, че това го могат и техните деца. Проверката показала, че хиляди китайчета четели с ушите си, с езика, носа, ръцете или краката.

Правителството се заинтригувало и ги настанявало в специални училища, известни на Запад като "индиго-училища". Сред феномените са местене на предмети със силата на мисълта, смятане на ум по-бързо от калкулатор, виждане през човешко тяло, картон и стени...


"Нямо нищо случайно", повтаря из четивото си Ван Хелсинг. Той е съден за предишните си 2 книги за тайните общества и те са забранени в Германия и Швейцария. В центъра и на тази са илюминатите, които, според него чрез масонските ложи се опитват да наложат "новия световен ред".

Те разполагат с тайното познание, завещано от атлантите, минало през древен Египет и прибрано в Европа от тамплиерите. Книгата му е изкушение за любителите на световните конспирации и предупреждение за стремежа на шепата хора да завладеят планетата. Той е убеден, че едното от средствата за борба с тях са способностите на онези деца.
Източник: standartnews

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини