Теди Велинова за мъжете, силикона, свободата и щастието

Трудно се стига до Теди Велинова. Или е в чужбина, или на кастинг, или спортува. "Вече започнах да си записвам всички ангажименти, защото забравям", казва тя и ме поглежда с очите на човек, на когото все не му достига времето. Значи е точна и не обича да й губят времето, казвам си аз и започвам с ясните и конкретни въпроси.

Вместо обаче очакваната делова дама, пред мен се разкрива сърцата и откровена млада жена. На 28 години е, а не й личат. Със сигурност - мечта за всеки мъж.

За мъжете в живота й

"В живота си винаги съм имала дълги връзки, започва тя. С предишния ми приятел, Румен Бояджиев, изкарах 6 години. Тъй като беше по-голям от мен, ме учеше и ми беше опора. Благодарение на него аз пораснах, беше ми като баща. В началото бяхме само приятели, после дойде и любовта".

Теди говори уверено, без носталгия за миналото си. "Миналото си е минало. Сега с Румен сме много близки, мога да му се обадя посред нощ и зная, че ще ми помогне."

Малко след края на връзката между двамата, плъзнаха слухове, че Елена Тихомирова е окраднала Румен от Теди. "Отношения между Румен и Елена имаше около половин година след нашата раздяла. Нормално е той да поеме по своя път", категорична е топмоделката.

Интересно ми е какво се случва с Теди след 6-годишно обвързване. "Тръгнах с един чужденец, без притеснение ми казва тя. "Грузинец. Година и половина живях с него. Беше много забавен период. Аз не мога лесно да се разсмея, а той непрекъснато ме караше да се усмихвам", весело обяснява Теди. Но и тази връзка приключи!".

После имало отново мъже в живота й. Няма как да не попитам за авторали шампиона Жоро Танев. Оказва се, че това е било изключително мимолетна връзка - 2-3 седмици. "Той е много красиво момче, на което му се живее. За съжаление е доста по-малък от мен и разликата във възрастта си пролича. Никога не съм възлагала надежди в тази връзка. С него живеехме за мига."

За свободата и щастието

Всеки има нужда от глътка свеж въдух, особено след дългогодишни връзки. "Аз винаги съм се страхувала да не остана сама, да не бъда нежелана... В един момент обаче се отърсих от всичко това и се отдадох на свободата си", разказва Теди.

Чудя се как една толкова красива и интересна жена може да остане сама? Отговорът е поразяващ: "Не познавам красива жена, която да е щастлива в личния си живот. В България има много злоба и недоброжелателност. Всеки се опитва да те срази". Особено, когато си по-различен.

За силикона и известността

Питам я кога се е почувствала истински популярна. "Когато си сложих силикон, категорична е Теди. Аз бях първата, която публично си призна, че си е уголемила бюста".

Спомням си колко духове разбуни, когато направи признание пред медиите. Причината да се реши на тази стъпка е, че бащата на тогавашния й приятел Румен е пластичен хирург.

Преди да си сложи силикон в бюста, тя се посъветвала с гаджето си и с родителите й. Всички били "за" и тя се оставила в ръцете на доц. д-р Христо Бояджиев. Това променило всичко. "Винаги съм си мислила, че гърдите ми са големи. Но исках да опитам нещо различно. И се получи. Не се срамувам" Сега силикон Теди има и в устните си. "Въобще аз обичам нестандартните неща", споделя тя.

За скандалите и "Вавилон"

Факт е, че скандалите я преследват непрекъснато. Последният обаче е потресаващ, оплаква се топ моделката. Обвиниха я, че е проститутка в австрийския публичен дом "Вавилон"и получава по 400 евро на клиент.

"Истината е, че аз и още няколко българки се снимахме в рекламен клип за това място", разярено обяснява Теди. Организацията беше като за филм. Бяха повикали около 30 момичета от цял свят. Имаше 15 гримьори и фризьори, снимахме в красив музей две нощи. Клипът стана изключителен".

Рекламата на "Вавилон" се върти след 9 часа по френския "Фешън" канал - през един час. "Ако получавах оттам пари, каквито ми приписват, нямаше да ходя по ревюта и да работя!", обяснява Теди. "А хората обичат да се подвеждат. Те си мислят, че щом съм се снимала в клипа, значи се продавам там. Това е абсурдно!".

Питам я дали се ядосва на мъжете, които говорят, че искат да я купят. Такива слухове се носят. Тя също ги е чувала. "Понякога разбирам за някой, който е казал, че ще ме купи. Отивам при него и му казвам: "Хайде, да видим дали ще ме купиш. Опитай се да ме поръчаш!". И той се свива: "Ама, аз не те познавам! Не съм казвал такива неща".

Ядосвам се много, защото зад гърба ми се носят какви ли не слухове, а пред мен всеки се прави на света вода ненапита!". Теди се вбесява от предразсъдъците в обществото, особено от този, че моделите се продават. "Може и да има такива момичета. Винаги ги е имало, винаги ще ги има. Те обаче не се явяват по подиумите, не са известни."

"Нека да дойдат при мен и да се опитат да ми говорят за такива неща. Ставам страшна, когато чуя за подобни дивотии!", заканва се Теди.

За куриозите и смешките

В живота на модела винаги има куриозни моменти. Питам я за тях. Теди разказва, че не й се е случвало да се спъва на ревю, например. Спомня си обаче, че на един концерт на Деси Слава и Азис трябвало да излезе за 30 секунди.

"Бях цялата златна, почти неразпознаваема. Никой не беше казал, че ще се явя аз. И после всички коментираха: "Тази Цеци Красимирова не може да се скрие! Много добре я познаваме!" или "Я, Юлиана Кънчева колко много е отслабнала!".

На подиума всичко блести. Зад него обаче се носят какви ли не слухове за интриги и женска злоба. "Може да прозвучи като клише, но аз се разбирам с всичките си колежки. Ние не сме много и няма какво толкова да делим", обяснява Теди.

За дрехите и спорта

В живота си моделката обича красивите дрехи. Денем носи ниски обувки, за официални случаи си шие вечерни рокли. "Харесва ми да бъда елегантна, когато съм на коктейл. През свободното си време гледам да ми е удобно."

Цени дрехите на Валентино, Пачоти, Кавали, Фере. В гардероба си има и дрехи втора употреба, които са като нови. "Не се срамувам да си ги нося и да казвам, че са second hand", усмихва се моделката.

Има ли формула за красива фигура? "Да, пазя диети или изобщо не ям. Даже ми е по-лесно изобщо да не слагам залък в устата си. Разделното хранене е за дами, които могат да си обръщат много внимание и да следят за часове за хранене. Аз нямам време да се ангажирам с това."

Теди ми припомня, че в миналото се е занимавала 10 години професионално с художествена гимнастика. Оттогава спортът е основна част от живота й. "Имам режим, според който всеки ден спортувам: един ден ходя на "спининг", на другия ден играя скуош. И така цяла седмица."

сп. "Анна"
Източник: netinfo.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини