Citroen обновява и С8 за 2008 година

Следвайки успеха, на който се радват представените наскоро C4 Picasso и Grand C4 Picasso, Citroen ще обнови и другото си MPV предложение- С8. В зависимост от пазара, освеженият луксозен превозвач ще бъде наличен от началото на тази година.

Успоредно с промените в дизайна, на някои пазари, С8 ще се предлага и с нов HDi дизелов двигател с максимална мощност 170 конски сили в комбинация с филтър за твърди частици и шестстепенна механична предавателна кутия.

По- късно през тази година ще бъде представена и модификация с шестстепенна автоматична трансмисия. Новият агрегат ще направи актуалната гама- двулитров бензин, 143 к.с, както и два HDi дизела със 120 и 138 к.с, още по- привлекателна за онези от потребителите, които държат на малко повече динамика на пътя.

Промените в дизайна на интериора и екстериора на Citroen C8 са комбинирани и с оптимизация на поведението на автомобила. Спирачната система на превозвача е още по- ефективна, благодарение на новите вентилирани предни спирачни дискове с размери 310х32 мм.

Всички представители на Citroen C8 са оборудвани с ABS, ASR, ESP и EBA, както и със система за автоматично включване на аварийните светлини. Пасивната безопасност е на изключително високо ниво чрез шестте стандартни предпазни въздушни възглавници.
Източник: big.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини