Звездите откачиха по джобни любимци

Сабрина Париси, личната приятелка на Анастейша, Брад Пит и Джанет Джаксън, запали куп звезди по малките кучета компаньони. От развъдника й в Лос Анджелис си купиха домашни любимци джобен формат Парис Хилтън, Никол Ричи и, разбира се, многострадалната Бритни Спиърс.

Невъзможно е човек да ги зърне навън, без да стискат под мишница по някое малко пухкаво създание и да демонстрират на всички безграничната си обич към него.

Преди повече от година и половина Сабрина издаде първата си книга, озаглавена "Паспортът на шампиона", в която надълго и нашироко разказа за
любовта си към йорк-ширските териери и обясни защо тези малки пухкави дребосъци са предпочитаните компаньони от холивудските старлетки.

"Да бъдеш блестящ и модерен в Бевърли Хилс означава да притежаваш ферари и да разхождаш по Родеро Драйв своя зашеметяващ йоркширски териер в дизайнерска чантичка на Прада!", разкри преди време в интервю за българско списание огнената италианка.

А защо точно йорки (както тя нежно нарича пухестите топчици, които отглежда): "Йоркширските териери се отличават от останалите кучета със своята дълга копринена козина и грациозна походка. Освен това са много общителни и лоялни. Териери в пълния смисъл на думата!"

Относно поговорката, че всеки домашен любимец прилича на стопанина си по нещо, Сабрина през смях обяснява, че това със сигурност е така. "Например също като моите йорки и аз съм така импулсивна и упорита. А и често ми казват, че с тези червени коси изглеждам като кученцата си!"

"Човекът глас", както наричат всички Красимир Аврамов, също не остава безразличен към модните течения в Холивуд. Той признава, че обича много животните и също както Сабрина, която е негова лична приятелка, харесва йоркширските териери.

По време на едно от честите си гостувания в лосанджелиския дом на популярната италианка, Краси се влюбил в едно от нейните кучета шампион в десетки изложби - Болеро Долче Синфония. Мъникът спечелил завинаги сърцето на певеца с любвеобилния си характер и миловидно излъчване.

Запленена от чара на йорките се оказа и световната шампионка по бокс Дейзи Ланг която в последно време прекарва дните си в Града на ангелите или в Германия.

Също като Краси Дейзи става близка приятелка на Сабрина Париси и често се забавлява в компанията на нейните питомци. Дейзи толкова се заплесва по тази порода, че е готова да снима филм в Холивуд заедно със Сабрина и компания.

Друга порода toy кучета (т.нар. кучета играчки), която очарова холивудските и нашенските звезди, е мопсът.

На любвеобилното кучешко сърце, пърхащо под пух и кадифе, вече се радва световноизвестната актриса Джесика Алба, която не излиза никъде без своя любимец, дори когато отива на шопинг!

С начумерената муцунка на мопса не се разделя и Диана Любенова, чийто любимец, наречен Секси, вече започва да конкурира собственичката си по популярност.

Секси е подарен на Диана за един 14 февруари от неизвестен обожател и оттогава сладкото мопси се превръща в част от семейството на актрисата.

Тя често го извежда на продължителни разходки и признава, че любимото занимание на кучето й е да гони футболна топка, когато му се удаде случай.

Не по-малко топли чувства в почитателите на породата мопс предизвиква и кучето на певицата Нина Николина, която не се разделя с него. Когато е по-топло, Нина често може да бъде видяна в Южния парк, където, нахлупила шикозна шапка и слънчеви очила, прави дълги разходки със своя любимец в компанията на приятелите си.

Певицата води мопса си дори когато трябва да снима фотосесии или да дава интервюта, като той задължително се превръща в център на вниманието и похърква щастливо в ръцете на притежателката си.

Запленена от неустоимия чар на мопсовете се оказа и фолк дивата Емилия, която дори засне домашния си любимец, наречен Мопси, в свой клип. Преди време певицата бе споделила, че Мопси й е подарък от любимия мъж и толкова държала на кученцето, че не се отделяла от него дори за миг.

По време на участия Мопси пътувал с изпълнителката и послушно я чакал в колата, докато мине концертът й. След като се разведе със съпруга си, Емилия взе Мопси и се изнесе от семейното жилище.

"Винаги аз съм обичала животните, мъжете около мен изобщо не са си падали по домашни любимци", призна в интернет форум дивата. Сега за Мопси се грижи майка й, тъй като Еми няма време, понеже освен много участия й предстои и раждането на първия й наследник.

Източник: standartnews

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини