Би Ти Ви на война срещу Слави

Шефовете на bTV събират данни, за да съдят Слави за нелоялна конкуренция, подхвърлят осведомени източници от телевизионните кулоари. Повод за епохалния медиен сблъсък е стартиращото през март по Нова телевизия музикалното шоу "Пей с мен", продуцирано от Трифонов. Суперскъпото риалити с награда от 500 000 лева ще откъсне много реклами от бТВ, което шефът Албърт Парсънс окачествява като саботаж.


Управленският екип на телевизията на Мърдок бил бесeн на ологлавия шоумен, който дръзна да се продаде на най-големия им враг - Нова телевизия. За да замаже положението, bTV-босът Апостол Пенчев се оправда дипломатично, че отношенията на телевизията с Трифонов видите ли не били охладнели - нямало за какво да му се сърдят!? Ако обаче има повод за недоволство, bTV ще заведе дело за милиони срещу Слави за пропуснати ползи. А това ще е факт. Юристите на Мърдок ще следят под лупа новото предаване "Пей с мен" по Нова телевизия. Те са инструктирани от ръководството при първия основателен повод да заведат дело срещу Дългия.


А преориентирането на рекламодатели е неизбежно. Авторското предаване на "Седем осми" ще се излъчва в един и същи часови
БГ-звездите вече са се хванали за косите в бясна конкуренция кой от тях да участва в "Пей с мен". Всички те давали мило и драго, за да бъдат на екран всяка втора вечер, което ще утрои и учетвори тяхната популярност в малка България. Кастингът на "Пей с мен" обаче ще бъде след края на този за "Мюзик айдъл". Тази година музикален идол на България ще избира не Слави Трифонов, а Иван и Андрей от "Сблъсък" с тяхната продуцентска къща, наречена "Междинна станция". Поверявайки "Айдъла" на двамата младоци, bTV удари втора яка тесла на Слави. Първата беше миналата година, когато стана ясно, че Трифонов няма да продуцира втория "Сървайвър", тъй като първото издание на риалитито бе пълен провал. Тогава Слави се направи на сляп и болен.


Щом подочул обаче, че му измъкват под носа и "Мюзик айдъл", той веднага доприпкал при шефката на Нова Силва Зурлева, за да й предложи ново музикално шоу.


Като трансфер на година определи Зурлева преминаването на Слави на работа в Нова телевизия. Нейният екип огледал от всички страни идеята на Трифонов за музикално шоу, но открил само бегла прилика с "Великолепната шесторка , което в момента върви по бТВ. Всъщност "Пей с мен" до голяма степен копира идеята на "Шесторката", където ще пеят в дует известен певец I ВИП-персона от друга сфера на обществото. Сценаристите на Слави обяснявали, че обединяването в дует на професионален певец и непрофесионалист не било достатъчно, за да ги обявят в плагиатство.


Всички срещу Слави

TV не са единствените, които точат зъби за люта разправа със Слави. Говори се, че Нико Тупарев от продуцентска къща "Сиа адвъртайзинг" и Магърдич Халваджиян от "Глобал филмс", които традиционно работят с Нова телевизия образували общ фронт с една едничка цел - да детронират Слави и да го пратят в забвение. Срещу учиндолеца се опълчиха и хора от екипа му, които напуснаха "Седем осми". Евтим Милошев и Любо Нейков биха дузпата на Слави и направиха конкурентната продуцентска компания "Дрийм тийм", която излъчи два пъти по-добър "Сървайвър" от този на Дългия.


Повечето някогашни протежета на Слави, които той откри за сцената, също са бесни на създателя си. Обвиняват го, че не спазва обещанията си да продуцира техни хитове и да ги прави известни. Така напри мер Светозар Христов от "Файв стар" обвини шоумена, че го е излъгал за издаването на негов албум. Сега Светльо прави записи за продуцента Пламен Паскалев, който му подаде ръка и не ще и да чуе за Трифонов.



Ергенски синдром мъчи учиндолеца

Професионалните неволи при Дългия вървят ръка за ръка с пълно фиаско в личния живот. Обявен за един от най-желаните ергени в България, Слави все още не може да открие жената, с която да свърже живота си и която да му роди деца. Варненската му приятелка Маги го заразя, а наскоро даже се омъжи за друг. Беквокалистката Алекс Раева се заигра с бизнесмена Христо Сираков, напусна шоуто I [се посвети на дизайнерството. Дългия от много време е фатално сам и не проявява никакви признаци, че ще създава семейство. Неговите хора го клюкарят под сурдинка, че е развил ергенски синдром -маниакална грижа за егото и нетърпимост към промени в личното му пространство, дори изисквал от чистачката си да поставя предметите му в същото положение, в които са били преди да им обърше прахта.
пояс с второто издание на "Мюзик айдъл" по bTV. Битката между двете шоута за повече спонсорство ще е мътна и кървава.


Слави Трифонов е в конфликт с партньорите си от bTV не от вчера. Според запознати още в началото на 2007 г. наместникът на собственика на bTV Мърдок - Албърт Парсънс, наредил на "Седем осми" да се отчисляват по-малък процент от рекламните приходи. Гнева на лъвовете Слави си бил навлякъл отдавна заради прекалено натрапчивите си политически пристрастия и подмолното си слугуване на Ахмед Доган.


Говори се, че обръчът от фирми около Сокола налива милионите в "Шоуто на Слави".
С времето предаването на Дългия се изчерпа и започна да отчита рекордно нисък зрителски интерес. По договор "Шоуто на Слави" трябвало да обира не по-малко от 20 процента от зрителската аудитория. След като по Трифонов продължавали да се захласват не повече от 15-16 процента телезрители, Пар-ънс наредил финансови санкции срещу "Седем осми" - окастриха приходите му от реклами. Тогава Слави Трифонов предприе показната акция с "ослепяването" си през пролетта на 2007 г. Публична тайна е подозрението, че учиндолският шоумен е бил по-здрав от всякога в онзи период, но се е правил на слепец с тайната надежда да прикотка обратно изменилите му зрители. Подозрение напълно основателно, като се има предвид, че вестник "ШОУ" публикува медицинско свидетелство, според което, точно когато се скри от света в луксозни хотели и сложи тъмни очила, Трифонов е бил по-здрав от всякога в живота си. Шоуменът ненапразно загуби всички съдебни дела срещу "ШОУ". От безсилие измъдри обвинението, че вестникът неправомерно е разкрил личните му данни.


Новото шоу на Слави "Пей с мен" било авторска идея на продуцентите от "Седем осми", твърдят хората на Дългия. В него 12 звезди от българския певчески небосклон ще направят дуети с обикновени момичета и момчета, които дръзнат да се явят на кастинга. Известните певци няма да вземат нито стотинка за своето участие, тъй като се смята, че шоуто ще им направи безплатна масирана реклама. В края на риалитито зрителите ще определят победителя чрез есемеси, а техният любим дует ще грабне награда от рекордните 500 000 лв. Както обикновено шоуто ще раздава и награди за зрителите, за които не се знае дали наистина ще стигнат до своя адресат. По време на "Пей с мен" " Куку-бенд " ще работи едновременно в bTV и Нова телевизия. Те ще поемат основно хамалогията на новото шоу на Слави. Гологлавият нямало да се появи в ефир като водещ, а ще бъде само наблюдаващ продуцент.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини