Заклети ергени в телевизията

Заклет ерген е равно на стабилен водещ. Тази формула е особено актуална в двете частни национални телевизии Почти всички големи звезди от малкия екран не са обвързани, макар и някои да живеят от години с жени до себе си.

В Би Ти Ви са се събрали най-много ергени. Изключение от общото правило прави Юксел Кадриев, който единствен от големите имена частната национална медия е направил "грешката да се ожени".


Отбора на заклетите ергени в Би Ти Ви се води от Слави Трифонов.
Дългия едва ли ще завъди нежно създание до себе си заради прекомерното си себелюбие. От десетина години насам залязващият шоумен поддържа мимолетни връзки с обслужващия персонал от шоуто си -
сменя като носни кърпички певици
балерини, по едно време тръгна слух, че Слави имал взимане-даване дори с една от адвокатките си.
Голямата любов на Трифонов си остава варненката Маги. Днес тя е щастливо обвързана с бизнесмен в морската столица, наскоро отвори свой собствен бутик.
Трифонов използва статута си на ерген, за да пуска евтини шеги по този въпрос. "Ако вземе да се ожени, ще изчерпа най-важната тема от предаването си", смеят му се в Би Ти Ви.


Водещият на новините Венелин Петков също отрича да се е оженил, макар в Би Ти Ви да шушукат, че неотдавна Петков се венчал за екранната си партньорка Гена Трайкова. Близки до Венелин обаче твърдят, че той не смее да поиска ръката на благо верната си. Макар за никого да не е тайна, че екранната двойка на Би Ти Ви е двойка и в живота, Венелин и полоинката му Гена не искат да сключват брак и да коментират публично връзката си. Двамата обитават един апартамент.


В Нова телевизия ергените също абсолютно доминират. Най-видният самотник е Ники Кънчев.
Мистър "Стани богат"
не планува брак
твърди, че рано или късно и това ще стане. Вече на възраст, Кънчев трябва да се замисля и за създаването на потомство. Клюката мълви, че това вече е станало, но в епруветка, а Кънчев не искал да се жени защото докато се подвизавал на Острова на изкушението установил, че все още е податлив на такива съблазни и не ще да се жени


Колегата му Милен Цветков има зад гърба си един неуспешен брак, който доста прилича по формат на този на Юксел Кадриев. В момента Милен се подвизава сам и трудно изтърпява жена за по-дълго време. Клюката мълви, че водещият на „Часът на…" е бил зарязан от съпругата си заради неговите „инакви" наклонности, а тя се омъжи повторно и сега живее в Румъния. Цветков има дъщеря от брака си, - доказателство за мъжкарството си, което/която боготвори.


В Нова телевизия скоро очакват и Димитър Рачков да се ожени. Приятелката на водещия от "Господари на ефира" роди дете от него, но въпреки това двамата не са скрепили официално връзката си.


Сред заклетите ергени в телевизията попада и Юлиан Вучков. Професорът, който стартира след броени дни собствено шоу в ТВ2, живее сам и понякога признава, че съжалява, че не е създал потомство. Юлиан имаше връзка с 50-годишна лекарка, но според последни данни тя го била зарязала с официален претекст „несходство в характерите". Дали пък една рубрика, подобна на тази на Милен Цветков „Търся женаТА" няма да има още по-голям отзвук в полза на професора?


"Женените нямат толкова време за телевизия и не се представят така добре като свободните. Къци Вапцаров има щастлив брак, но мисли за семейството си и сега го няма на екрана. Гарелов пък вече никой не го гледа и го разпознават само по мустака като хвърля боклука пред кооперацията, Шоуто на Кръстьо Лафазанов – също. Най-добрите водещи са ергени" – защитават се свободните от ангажименти мъже в българския ефир. Може би защото в стремежа си да намерят женска публика се изявяват пред камерата, а не у дома.


Формулата за ергените важи и в политиката. Тук следват примерите с Бойко Борисов и Сергей Станишев…

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини