Преглед на печата - 13 февруари

Махнаха Чучев от Цигарената, е голямото заглавие от първа страница на „Новинар юг" днес. Уличеният в получаването на подкуп служител бе отстранен временно от работа, докато тече разследването.

Спешното мечтае за отрезвител, а мечтата на медиците е отразена днес на челно място във вестника.Почти на всяко нощно дежурство лекарите от Бърза помощ са принудени да търпят пиянски изстъпления. Такова специализирано заведение в Хасково няма от десетилетия.

Вотът в Хасково виси заради 1777 плика, информира публикация от втора страница. Ще глобяват членовете на секциите, в които съдът установи, че липсват изборни книжа.

И още от заглавията в броя в сряда: Кметовете на Стамболово и Ивайловград в Управителния съвет на сдружението на общините. Подпалвачът на 5-те коли трябвало да е в ареста. Европейският съюз подпомага общини на границата с 651 000 евро.

Стачката изяде грипната ваканция, е водещата тема в „Хасковска Марица". Броим болните прецизно, слагаме край на злоупотребите, контрират от РИОКОЗ.

За жива верига срещу нова кариера в Гарваново, челно съобщава вестникът. Хората от селото скочиха срещу намеренията на „Пътстрой-97" АД, къщите им падали.

EVN влага 154 000 лева във вилните зони, информира дописка от първа страница. Парите ще бъдат инвестирани през тази година за подобряване на електрозахранването.

Другите акценти в днешното издание на „Хасковска Марица": Нарушенията не правят вота за съветници незаконен, според хасковската общинска избирателна комисия. Заушката отлага патронния празник на дом „Асен Златаров". Влюбени вече купуват цветя за Свети Валентин.

Бомба за шефката на битака, е озаглавена голямата публикация на първа страница на седмичника „Тракия". Самоделката с еквивалент 200-300 грама тротил изпотроши прозорците в дома на Лидия Николаева.

След жалба на ГЕРБ, касираха изборите за общински съветници в Хасково, пише още вестникът.

Леко Славов оглави димитровградската библиотека. Двама леко обгорени след взрив в такси. Луднал пироман пали пет коли за час в Хасково, хващат го, са другите акценти в броя днес.
Източник: dariknews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини