АЗИС СЕ БОРЕЛ СЪС СЛЕПОТАТА?!

Азис е с тежки наранявания на очната роговица заради цветните лещи, които носи. Отделно се е появило и силно възпаление, което може да доведе до слепота.

Офталмолози от Военна болница са посъветвали фолк идола да не слага лещи в близките месеци и са му предписали силни антибиотици под формата на капки. "Не се понасям, с черни очи приличам на мангал", роптае Азис. Ами то тогава и Майкъл Джексън не е негър! На него пък му падна носът...

Мнозина подозират „кражба на идея" от батко му Слави, който преди време се опита да изтупа рейтинга си от прахта като се направи на слепец. Свега Азис има две причини да няма „видимост" – едната я знаем отдавна – той упорито не вижда шкембето си. Беше решил да го скрие с цици, но докторите му бяйха казали, че трябвало да са поне по 800 мл всяка. . Другата причина е западащият рейтинг на тъжното шоу, което води и което докарва до депресия не само остатъците от роднини на участници гардеробиерки, но и самия Азис.

Причината не била заради въпиющата неграмотност на водещия, а зарад това че заради очните проблеми гей изпълнителят все по-трудно разчитал текста от ау-токюто, който му се спуска, докато води шоуто си в ефира на ТВ2.

"Не стига, че съм без лещи, не стига, че ме тъпчат с лекарства, ами може да загубя и работата си", роптае певецът.
Той е решен да тръгне и по врачки и народни лечителки само и само да се справи с досадния зрителен проблем. Дотогава ще плачем с него за шоуто му. Все пак кръчмите не са свършили, я! Или той се съмнява, че някой ще го слуша сред толкова нова млада и цицореста плът?

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини