Две джебчийки откраднаха чантата на Кунева

Две джебчийки откраднали чантата на еврокомисаря Меглена Кунева около 14.15 ч. от магазин на бул. "Патриарх Евтимий" в София, съобщи БТА, като се позова на МВР.

Два часа по-късно са задържани извършителките - 15-годишната Е.П. от Перник и помагачката й Е.В. на 18 г. от Драгичево, в които била и чантата. Те са стари познайнички на полицията - 15-годишната джебчийка е регистрирана 16 пъти за кражби, а партньорката й има записани в автобиографията си 62 регистрации. Двете са задържани за 24 часа в столичното Четвърто РПУ.
Чантата е съдържала двата супер важни GSM-a на Меглена Кунева, предаде БГНЕС. След като е установила, че й е отмъкната чантата, тя веднага е сигнализирала в полицията. Според запознати експертите са проследили движението на SIM картите, по които е бил издирен и крадецът.
Много бързо върнахме чантата на Меглена Кунева, за съжаление подобни неща се случват във всяка една държава, кoментира вътрешният министър Румен Петков.

Самата Кунева каза, че не се е учудила от кражбата, защото това се случва навсякъде по света, а е била много изненадана от бързата реакция на полицията.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини