Даниъл Крейг - най-добре облечен мъж

Даниъл Крейг, първият рус актьор, превъплътил се в ролята на Джеймс Бонд, за втора поредна година е начело в класацията на сп. "GQ" за най-добре облечените британци, предаде Ройтерс.

Останалите холивудски звезди, които намират място в Топ 10, са Даниъл Дей-Луис, Джеймс Макавой и Джуд Лоу.


Първи в класацията на най-зле облечените британци за втора поредна година е комикът Ръсел Бранд.


Лошата новина за принц Уилям, който един ден ще бъде крал на Великобритания, е, че също попада в "срамния" списък под номер 16, докато баща му принц Чарлз, дядо му принц Филип и по-малкият му брат принц Хари са класирани в Топ 50 на най-добре облечените мъже в страната.


На трето място в класацията на най-зле облечените мъже е британският премиер Гордън Браун, но това не е най-добрата новина за опозицията.


По-радостно за консерваторите е, че лидерът им Дейвид Камерън е на осмо място сред най-добре облечените мъже на Великобритания, като за трета поредна година попада в Топ 10.


Двамата основни претенденти за кметския пост в Лондон - настоящият градоначалник Кен Ливингстън и съперникът му от Консервативната партия Борис Джонсън са поставени съответно на 11-о и 14-о място в списъка с най-лошо облечените британци.


Както обикновено мнението за футболната звезда Дейвид Бекъм е на двата полюса и явно това обяснява защо той присъства и в двете класации. Футболистът е шести в списъка с най-добре облечените британци и същевременно заема девето място сред най-зле облечените.


Кейт Мос, която редовно заема челните места в класациите за модни икони, явно не е успяла да повлияе на приятеля си Джейми Хинс и той е класиран на 15-о място сред най-зле облечените мъже на Великобритания.


На 15-о място в класацията на най-добре облечените британци е пилотът от Формула 1 Люис Хамилтън.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини