Дигитална рамка за снимки с WiFi и Bluetooth

Една дигитална рамка за снимки би трябвало да прави едно основно нещо: да показва снимки. Ако не показва снимките със съответното качество за парите, които даваме - просто няма смисъл. Заедно с тази една толкова важна за дигиталните рамки за снимки функция от Pandigital ще ни предложат и нещо повече.


От компанията започнаха да предлагат дигитални модел PanTouch, от които разполагат с две разновидности. Едната поддържа WiFi, а другата Bluetooth безжична връзка. Освен това както може би се досещате от името повърхността на дигиталния дисплей е чувствителна към докосване. Защо са избрали точно този начин за контрол върху изображението? Може би създателите на рамката са решили простичките бутони вече са отживелица.


А зацапването? Няма проблем, от Pandigital твърдят, че дисплеите им защитени чрез специално покритие от отпечатъците, които всички ние оставяме когато сочим по мониторите си. Друг е въпроса, че използваните сравнително евтини тъч-дисплеи не са толкова ярки, колкото LCD-дисплеите на същата цена и със същата големина; особено като отбележим факта че рамките имат и гореспоменатото защитно покритие.


Новите тъч-рамки ще излязат на пазара в началото на следващия месец с размери съответно 7-инча (482 x 234), 8-инча (800 x 600) и 10-инча (1024 x 768) като цените им ще са съответно $120, $170 и $250.
Източник: istinsko.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини