Слави Трифонов ще съди измамени танцьори

Трима участници в танцувалното състезание, организирано от Слави Трифонов в неговото шоу по Би Ти Ви, ще бъдат съдени от популярния водещ.

Това беше съобщено в репортаж на "Приятно ми е, Мавриков" в предаването "Господари на ефира" по Нова ТВ.

Репортажът бил готов още преди три месеца, но не го излъчвали, защото искали да представят и другата гледна точка, а от продуцентската фирма на Трифонов отказвали да вземат отношение към претенциите на участниците.

"От "Седем осми" се криха три седмици преди да решат да дадат изявление", казва пред в. "Труд" продуцентът Джуди Халваджиян.

Живко Драгостинов, Кирил Димитров и Павлина Петрова се оплакват, че Слави Трифонов не спазил обещанието си да ги наеме за турне през миналото лято.

В "Господари на ефира" те разказаха, че били ангажирани само четирима от финалистите, а тях ги заплашили със съд, ако с изявления уронят престижа на компанията.

В "Господари на ефира" Росен Петров, главен редактор на "Шоуто на Слави", заяви, че Трифонов винаги спазвал обещавията си, но продуцентите на едно предаване сами избират кого да ангажират.

На въпрос на "Приятно ми, Мавриков" ще бъдат ли младежите компенсирани, Росен Петров каза, че ще ги компенсират "с един танц в съда". Той твърди, че те били нарушили декларация, според която нямат право да говорят публично.

Пред "Труд" Халваджиян пък казва: "Според наши адвокати правото е на страната на младежите. Обещание, което е дадено публично, трябва да бъде изпълнено."

Източник: netinfo.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини