Брат Пит - дизайнер на дубайски хотел

Актьорът Брат Пит ще бъде дизайнер на хотел в Дубай, съобщава Bloomberg. Хотелът ще бъде построен в "американски стил" от компанията Zabeel Properties.

За построяването на хотела Zabeel се обърнали към фирмата Graft, която сътрудничи с актьора от 2007 година. Тогава той взе участие в архитектурните решения, свързани с възстановяването на разрушения от урагана "Катрина" Ню Орлеанс. Сега Брат Пит е част от дизайнерския екип, който ще проектира хотела в Дубай.

"Актьорството е моята работа, архитектурата е призванието ми", казва Пит. "Моят първи проект - хотелът в Дубай ще бъде образец на "екологичната" архитектура, а в същото време ще бъде и отражение на моята кариера в киното."

Изпълнителният директор на маркетинговата агенция Expression FZ LLC - Scott Feasey, споделя, че Дубай привлича звездите. Проекти имали и Борис Бекер, Михаел Шумахер и Ники Лауда, въпреки че имената им носят много сгради, те не са вземали участие в дизайна им.

Подробности за проекта, в който участва Брат Пит, както и за месторазположението на хотела и обема на инвестициите все още не са известни.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини