Обядът на Първанов в Хасково – секретен

Категорична забрана да разпространяват подробности от обедното меню на президента Георги Първанов утре в Хасково получили от персонала на заведението на Кенана. Според неофициалната програма на президента той ще похапне в ресторант "Калуа" заедно с придружаващите го дипломати. След секретния обяд Първанов ще резне лентата на ремонтирания булевард "Освобождение" (Кърджалийска) в 13. 30 часа. После по програма кортежът ще поеме към Кърджали, където ще се проведе така наречената среща "без вратовръзки".

Осведомени пък припомниха посещението на премиера Сергей Станишев наскоро, при което той инспектира недовършената магистрала и откри, че строежът на моста над Марица край Харманли не е мръднал от години. Станишев обядвал в същото заведение при същата висока степен на секретност. Дори имало някаква млада дама, която като същинска Ани Младенова* опитвала всяка гозба, преди от нея да хапне премиерът.

*Ани Младенова – медицинска сестра, която се грижеше навремето за Тодор Живков и му шиеше скъсаните чорапи. Тя също опитваше всяко ястие за Първия от страх да не го отровят
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини