ДесиСлава отново на върха

ДесиСлава се завръща в пълния си блясък след почти двумесечна почивка.

Основната причина за почивката й беше нуждата от възстановяване на гласа. Тя обаче не се е отдалечавала от почитателите си, които можеха да я гледат на наградите на MAD TV в супер успешния дует с Костас Мартакис.

Освен това Деси реши, че трябва да направи нещо за себе си и за сина си. Първо се подложи на гладолечение с плодове и чай и драстично отслабна. Също така си позволи кратка почивка на нашето Черноморие.

За първи път в България дойдоха бабата и дядото на синът й Майки от Америка, за да празнуват заедно рождения му ден. Изкараха няколко дни в Поморие и след това направиха голям празник в Пловдив.

Сега секси изпълнителката се завръща с нова визия - видимо отслабнала и пълна с енергия, с две нови песни и намерение да атакува музикалните чартове, и не на последно място - турне в Америка.

Най-новата песен се казва "Катастрофа". Тя е модерно, ритмично, с доста китари, хард рок парче с гръцки поп фолк елементи. Красавицата засне и видеоклип към най-новата си песен.

Деси е заложила основно на имиджови кадри, а феновете й могат да я видят като рокерка с китара. Режисьор на видеото е Ники Нанков, косата е дело на Чавдар Василев - Чочо, а за грима певицата отново се довери на Кирил Чалъков.

Разбира се не липсват изненадващи и провокативни сцени, пропити със сексапила на блондинката. Във видеото участва сестрата на Азис - Матилда, както и балерините от балет "Нова".

Другата песен е завладяващата рок балада - "My pleasure, my pain" по музика и аранжимент на продуцента Джон Темис, работил със звезди като Джордж Майкъл, Елтън Джон, Кайли Миноуг, Спайс гърлс, група Blue. Тя беше изпята и записана от Деси още миналата година в Лондон, но едва сега ще бъде официално промотирана.

И двете песни имат за цел да изпратят Деси отново на върха. "Дадох си известна почивка от сцената, за да обърна повече внимание на гласа си, но през това време не съм спирала да се интересувам какво се случва на музикалния пазар. Пях в Гърция, записах няколко песни в Лондон и в Маями, така че не може да се каже, че съм оставила пеенето, макар и за два месеца. Имах достатъчно време, за да обмисля някои идеи, с които да изненадам феновете си. Така че се връщам с пълна сила!", заканва се изпълнителката на "Катастрофа".

През юли и август Деси реши да не поема участия, за да довърши проектите си в Англия и САЩ. В края август ангелогласната певица отново ще се качи на сцената, първо на родна земя, а от средата на септември - на турне в САЩ.

Около месец и половина престой зад граница предстои на ДесиСлава. Чаровната певица вече стяга куфарите си за дълго турне в Америка, което се очаква да продължи от средата на септември почти до края на октомври.

Изпълнителката на култовия хит "Бели нощи" пристига на 13-и септември в Чикаго, където ще я очакват много нейни почитатели. Интересът към турнето е голям не само поради факта, че Деси не е радвала от доста време сънародниците ни зад океана, а и заради това, че там те ще имат възможността да чуят преди всички останали новите й песни - рок баладата "My pleasure, my pain" и песента "Катастрофа".

Чаровната изпълнителка обещава да направи страхотно шоу и за феновете си във Вашингтон, в една от най-големите дискотеки. В програмата й са включени концерти в Атланта, Ню Йорк, Маями, Сан Франциско, Атлантик Сити, Сиатъл и други градове.

ДесиСлава ще е първата българска поп фолк певица, която ще направи концерт в Бостън. Подготвила е нов репертоар - освен на поп фолк хитовете певицата ще заложи и на латино, поп песни и разбира се български хора, с които да зарадва сънародниците ни зад океана.

Остава ни само да очакваме триумфалното завръщане на една от най-обичаните и тиражирани певици в момента у нас. И отново да оценяваме желанието й да бъде различна, да бъде актуална, да прави песни от хард рок до поп фолк.

Източник: erogance.eu

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини