Дамите отвръщат на удара: Какво мразят и какво обожават жените в леглото

След като вече разяснихме какво харесват и какво не господата в леглото, сега е ред и на дамите да изкажат отношение по въпроса, който вълнува всички, но по който рядко се дискутира открито.

Вероятно нито един мъж не би искал да бъде наречен скучен любовник, а и никоя жена не би искала да прекара нощта или целия си живот с "жребец" с подобна репутация. Петте неща, които жените наистина мразят в сексуалния си живот вероятно ще ви помогнат да се превърнете в страстен и желан любовник.

1. Не бъдете прекалено предпазлив

Въпроси като "може ли?" не са никак секси, те просто убиват настроението за секс. Добрият любовник знае как да предразположи жената за действията си и как да направи нещата така, че да няма нужда от въпроси. За да подадете сигнал за секс, понякога е достатъчно само да погледнете предизвикателно или да докоснете определени части от тялото.

2. "Механичен секс"

Повечето жени ще се съгласят, че ако липсва страст сексът е много скучен - просто време изгубено на вятъра. Нито една дама не иска да служи за надуваема кукла (е, вероятно има изключения). Не е нужно, разбира се, всеки сексуален контакт да бъде върховен, но все пак имайте предвид, че жената иска да се чувства като истинска жена в леглото. Бъдете чувствителни и не правете просто секс - правете любов.

3. Монотонност

Ако приятелката или съпругата ви вече е научила всяка пукнатина в тавана, това означава, че сте в голяма беда. Но не се паникьосвайте все още - малка промяна в обстановката би помогнала доста. Пробвайте да правите секс в банята, в кухнята, дори в колата или на плажа (разбира се, гледайте да няма зяпачи). Имате хиляди възможности на разположение, просто проявете въображение.

4. Стенание и говорене

Прекалено силното, както и прекалено тихото пъшкане дразни жените. А тишината също не е вариант - трябва да внимавате много! Опитайте да намерите златната среда, така че да изразите чувствата си само пред приятелката си, а не пред всички съседи.

Избягвайте да използвате постоянно едни и същи думи по време на акта, измислете нов начин как да й кажете колко секси изглежда, колко великолепно се чувствате с нея в леглото. Не е нужно през цялото време да повтаряте, че я обичате, все пак ние всички се страхуваме от тези две думи...

5. Нежелание за експерименти

Ако имате дълга връзка, не се страхувайте да експериментирате. Сексуалният живот понякога наистина става скучен, а вие можете да направите много за да го разнообразите. Опитайте различни пози или секс игри, които освобождават фантазиите ви. Ако жената до вас е съгласна, опитвайте нови неща, които да придадът пикантност на секса.

Вероятно ще се учудите колко бързо ще се осъществят сексуалните ви фантазии ако ги споделите с партньора си на чаша вино. А ако се последвате и горните съвете, любовните нощи ще се превърнат в истинско удоволствие както за вас, така и за жената до вас. Жените не искат непременно да открият Казанова у всеки мъж, те просто жадуват да видят, че полагате усилия във взаимоотношенията с тях.

И запомнете, че обратното на скучен е вълнуващ и неочакван, така че ако никак няма да навреди ако от време на време изненадвате своя партньор.
Източник: yellow.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини