Що за животно е модерната жена?

Гледам леля Ками Тодорова и чопля грозденце пред телевизора. Всички пози, стойки, произношения на поумачканата леля излъчваха едно. "Какво като остарявам? Аз поне съм дама и имам прекрасен английски акцент който сексапилно излиза от наботоксените ми джучки." Види се, жената е разбрала, че българските творци не отиват на хубаво с времето и раничко се е преориентирала. Докато тук на Катето Евро (тя не е много добър пример за успешна актриса, ама айде...) и се налага да се сдушва с мургавия цирков пудел Васка, Камито е отишла сред ония, които и помогнаха снощи тя да блесне по последните изисквания на модерната жена. А именно - стилен бял костюм подчертаваше изгърбената и визия и семплостта му беше в бесен констраст, дори конфликт с водещата Васка. Която приличаше на огромна пината, (ето снимкада не кажете че лъжа)дето да заудряш с кол докато от нея не се пръсне течната и мазна форма на всички лакомства които е поела. Наблюдавам тази Ками, как сбира джучки и непрекъснато обмисля как да подреди групите мускули по лицето си, така че да не се стекат в колената и. (Хващам се, че тук звуча като Вулевка...) С грандиозно търпение преживя Васкините възклицания и недодялано отношение. А самата Васка също беше в небрано лозе с подобен гост, който не можеше да накичи с израза "Сестро".

Ками издаде една тайна от личния живот на модерната дама. Събуждала се сутрин, поглеждала се в огледалото, смигала с оперирани клепачи и си казвала "Lets go baby!" или "Да тръгваме, КОТЙЕ!" както казва един познат. И си мисля: Това ли е модерната жена? Ужасена от старостта, предпочела да издуе туберите си с мазнини и лягайки си с дебели кръгове краставици. Не кърми за да не развали бюста си и не спи по корем за да не размести имплантите. Съчетано с многобройните глупости които четем по списанията за модерната жена, май от нея се очаква да е абсолютна идиотка. Да става сутрин, да отстранява нежно с гъбичка сенките под очите, леко да пробива с инжекция ботокс челото, докато не стане като фурма. После си прави сок от моркови, сурово яйце и сяда в поза лотос дъвчейки листо от гинку.Намазва тялото си с най-новия стягащ лосион и следва най-интересното. Упражненията за стягане. Не на бедрата. А там долу... Няколко волеви стягания на мускулите и сме готови за истинска тренировка. Хромиран уред с форма на дръжка за чуканче. Пъха я и стяга мускулите си. 10 серий по 10 секунди и вече е готова за епилиращ гел... Представяте ли си?...Милото ви се събужда и ви сварва приклекнала с метален уред между краката, усилена физиономия и тихи глухи напъни напомнящи...Да не казвам какво...

Жена не е равно на суета. Жена е способността да приемаш нещата каквито са и те да стават твоята сила или да те каляват. Не че трябва да се радваме на висналите си гушки и да ги татуираме но... Останалото не е ли пример, че не се справяме? Не се справяме със света, с частицата елементарен живот който дори не е изцяло наш... Забравяме мисията си. Да даряваме нежност и любов. Нека страхът, че ние няма сто процента да имаме същото на старини, не ни обезобразява.

Ани Капанова
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини