Сексвампири в съблекалнята

Зад успелия мъж стои силна жена, а във всеки провал се крие фатална красавица. Сексвампири ли изпиват силите на родните спортисти, та толкова много не ни върви с победите и медалите?

Олимпийците ни се върнаха само с 5 медала от Пекин въпреки големите очаквания. Румяна Нейкова, Станка Златева, Явор Янакиев, Кирил Терзиев и Радослав Великов ни зарадваха с отличията. Но любимците на цяла България като Ивет Лалова, Пламен Константинов, Йордан Йовчев, Армен Назарян и Кубрат Пулев останаха под обичайното си звездно ниво.

Опасни самодиви провалят и футболистите ни. Затова и големите победи на терена си остават несбъдната мечта за родните фенове.
Футболистите ни имат доста богат опит, когато трябва да бъдат провалени от жена. Последният пример е с Георги Иванов-Гонзо, чиято кариера не се разви както трябва. Върху главата на левскаря сякаш се изсипа самият ад, когато той пропусна дузпата срещу БАТЕ Борисов на "Герена". Нито той, нито манекенката Цеци Красимирова криеха връзката си в златните години на Гонзо със синия екип. Онзи ден обаче спортните журналисти, чакащи поредната група олимпийци, видяха интересен посрещач на аерогарата. "Синята" деветка чакаше чинно в залата.

Случайно, но по-скоро не, сред пътниците от Москва беше Цеци Красимирова заедно с певицата Люси Дяковска. Явно искрата между Гонзо и Цеци пак е припламнала. Всъщност тя беше изгаснала само покрай връзката на Красимирова с Косьо Самоковеца. Май пловдивчанинът се е върнал от хърватското крайбрежие не само заради Левски, а и заради зеленооката красавица от Мездра. На Гонзо явно му се подкосяват краката от манекенката. Само така можем да си обясним защо шутира толкова калпаво и вратарят на беларусите спаси дузпата. Можеби докато е фиксирал съперника, е сънувал наяве бурните си нощи с Цеци. Защото упорито се говори, че фаталната изкусителка отново се е нанесла в апартамента му. Това пролича и по гардероба му - тузарски черен костюм и перфектна бяла риза на тръгване за Борисов. Гонзо не е първият футболист, сгрешил в професионален план заради жена.

Злите езици отдавна говорят, че Паулина направлява кариерата на Стилиян Петров. Русокосата софиянка дълго време не беше желана от приятелите на халфа. Поли, която според слуховете е била част от компанията на покойния Поли Пантев, обаче успя да върже Стенли с брак и две деца. Близки до Христо Стоичков се кълняха, че именно г-жа Петрова е накарала съпруга си да се откаже от националния отбор. После момчето от Монтана се върна, но вече не беше същият. А и публиката го разлюби. Грешка! Не му върви на Валери Божинов, откакто подгони фолкпевиците по кръчмите. Едно от поредните му завоевания - Алисия, незнайно как успя да укроти плейбоя. Напоследък обаче Валери го е ударил пак на разгул, гласят светските хроникьори. Той беше хванат в крачка с изкусителката Златка, колкото и всички да отричат. Факт е, че откакто престана да бъде послушно момче в Италия и стана разгонен жребец по софийските кръчми, на нападателя не му върви. Първо се заседя по резервните скамейки на Фиорентина и Ювентус, а после го сполетяха контузиите. Жени изсмукаха жизнените сили и на плейбой номер 1 у нас Благой Георгиев. Той заряза приятелката си Христина Витанова и хукна по нощни пеперуди. Снимаха го с водещата Симона Първанова, направила две първи корици за "Плейбой". Кариерата на Благо тръгна надолу и той все не може да мръдне от Славия, въпреки че пробва какви ли не трансфери.

Има ли връзка между личния живот на Бербатов и формата му? Засега Митко нанизва добре и на двата фронта. Връзката му с Елена се отразява добре, въпреки че софиянката прекарва толкова време с нападателя, колкото и без него.
Източник: standartnews.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини