Албена Вулева - Съблякох се за нищо

"Излъгаха ме, съблякох се за нищо", оплакала се Албена пред колеги. Блондинката е адски разочарована от ниския хонорар, който получила за нарочените от нея за еротични снимки, направени в центъра на София.

Вулева твърди, че издателите й обещали рекордната сума от 10 000 лева, за да я навият да захвърли дрехите и задръжките си. В крайна сметка обаче тя прибрала едва 4 бона. Уговорката била остатъкът да се плати по-късно, при излизането на списанието. От еротичния журнал обаче се отметнали и казали, че изявата на Албена имала "негативен ефект" при тях и не можели да й дадат толкова пари.

Въпреки заформилия се скандал водещата е доволна от публикуваните снимки в септемврийския брой на еротичния журнал. Разликата между тях и пуснатите преди няколко седмици в интернет необработени фотоси е очевидна, фотошопът определено си е свършил работата, коментират читателите. Гърдите на Албена са набъбнали, задните й части учудващо са преминали през едногодишен фитнес и са добре оформени, а всички несъвършенства по кожата й, включително и бръчките са добре изгладени.
Източник: vestnik24.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини