Скандал! Поп-фолкът се цепи на стари кучета срещу млади кучки!

През последните 2-3 месеца няколко динозаври на поп-фолка заформят коалиция за детронирането на силиконовите сексгърли, титулуващи се певици, пише "Шоу".

Ето кои са включени в заформилата се завера: лидер и водач - Валентин Валдес, бащата на "Тигре, тигре" Радо Шишарката, Сашо Роман, създателят на "Радка пиратка" - Тошко Тодоров, Хисарския поп и Руси Русев, станал известен с песента "На бургаската гара". Очаква се към тях да се присъединят и други позабравени герои, които да вдигнат "въстание" в родния поп-фолк.

"Пушката гръмна" Валентин Валдес, който неотдавна заяви: "Пайнер" се превърна във фабрика за силикон и жартиери". Именно той е човекът, който ще поведе "старите кучета" срещу "младите кучки".

Изпълнителят на "И ловец съм, и рибар съм" отскоро се е захванал с импресарска дейност, а парите за това навярно му "налива" кметът на Раднево и певец Нончо Воденичаров, предполага седмичникът.

Някои чалга клубове вече усетиха "вятъра на промяната" и направиха специално ретрофолк вечер с участието на низвергнатите звезди.

Доста от старите пушки напоследък се движат заедно по участия и имат по няколко изяви седмично.
Източник: mysound.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини