Най-големите звезди се превръщат в патици!

Компанията CelebriDucks (идва от Celebrity - знаменитост и Duck - което си е чиста патка) си е поставила цел да създаде играчки във формата на патици за баня, със ликовете на едни от най-големите имена в историята и шоубизнеса.

Ексцентричните играчки вървят на цена от 12 долара, като комплектите достигат до 35-40 долара.
Колекциите с играчки, който са мега яки, са разделени на няколко категории.
Звезди от големият екран, кино актьори и превъплъщенията им като персонажи, сред който убиецът от американският слашър Писък (Scream), доктор Frank-n-Furter - изигран от ненормалният Тим Къри (Tim Curry) в филмът Rocky Horror Picture Show, Mr.T от култовият екшън сериал от 80-те The A-Team и други.



От музикантите с патешки човки са се сдобили, Blues Brothers, Beethoven, James Brown, басистът на Kiss - Джийн Симънс (Gene Simmons), двамата крале на рока Elvis Presley (в два различни варианта) и Ози Озбърн (Ozzy Osbourner), Snoop Dogg и кой ли още не.



Разбира се има и религиозна колекция, анимационна и "All American Heroes" в който могат да се намерят Чичо Сам, Бил Клинтън, Буда, Дяволът, Исус, Папа Йоан Павел Втори, Бети Боп и дори и веселият спаначен моряк Попай.
Ако това не ти стига, ще те подразним още повече като ти кажем, че в каталога на фирмата има още над 300 модела известни-патки, който поради големят интерес вече са изчерпани. Сред тях за Дракула, Мона Лиза, цялто семейство Озбърн, както и най-популярните персонажи от "Магьосникът от Оз" и купища баскетболисти и състезатели.
Върхът на всичко е, че ако желаеш и имаш кинти , можеш да си поръчаш патка със собствения си лик. Яко! Разгледай каталозите на компанията тук.
Източник: mp3.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини