Наоми Кембъл поиска дете от руски милиардер

Романът между избухливата манекенка и стройния руснак се разгорял още през февруари. Но двамата толкова добре маскирали отношенията си, че да се доберат до този факт светските репортери успяха едва неотдавна. В началото дори журналистите не разпознават в русокосия атлет руския богаташ и подозират като компаньон на Наоми бразилския милиардер Маркус Елиас. Има и друга версия - Владислав и Наоми се запознават на фестивала в Кан. Първите снимки на двойката, на които те се държат за ръка, се появяват в пресата през май. Малко по-късно папараците хванаха двамата "в крачка" на остров Капри. През юни на празнуването на юбилея на Нелсън Мандела Наоми и Владислав отново са заедно.
Лятото отмина. За някои може и да е било скучно, но същото със сигурност не може да се каже за 38-годишния супермодел Наоми Кембъл и 46-годишния руски милиардер Владислав Доронин. Руското издание "Неделя" се потопи в тяхната скандална история.

Най-красноречивите фотографии за отношенията на милиардера и манекенката са от Сен Тропе, където влюбените гълъбчета отмарят през юли. Тогава Доронин на своята яхта Nautica подари на новата си любима колие, украсено със 142 диаманта, дело на знаменития Хари Уинстън. Въпреки че колието не е пръстен, подаръкът възбуди пресата и целия руски елит по Лазурния бряг. Светските сплетници сметнаха, че украшението струва не по-малко от 600 хил. долара. Според слуховете Доронин дал скъпото украшение на Наоми в знак на удовлетворение, че тя отказала любезната покана на бившия си любовник Флавио Бриаторе да му гостува в една от неговите вили.
Ако пък се вярва на британския Daily Mail, на купона в Сен Тропе Наоми представила богатия си любовник на своите приятели. Един от поканените, писателят Бруно Астусо, разказал на клюкарите как двамата танцували цяла нощ и се целували. Освен това Наоми не се уморявала да обяснява на всеки, готов да я слуша, как между тях пламнала "любов от пръв поглед" и как най-сетне е намерила правилния мъж.
Младоженец с 2 милиарда долара
За Владислав Доронин не е известно много. Нито на кого е човек, нито кои са родителите му. Бизнесът на човека, който разполага с 1,887 млрд. долара, започва през 1990 г. с покупко-продажба на недвижими имоти. Докато в един момент не намира своята златна жила - влиза в строителния бизнес и работи с прякото покровителство на властите. Доронини със своите партньори Павел Тьо и Едуард Берман създават компанията "Капитал груп", която започва да строи офиси, а след 1998 г. - елитни жилища. Днес бизнес империята на "Капитал груп" е още по-впечатляваща. Компанията строи кула в града на небостъргачите Москва сити и други жилищни комплекси. Сега това е добре смазан механизъм и затова не изисква толкова внимание от собствениците си, които от своя страна имат повече време за собствените си забавления. Тримата от "Капитал груп" дори откриват собствен ресторант - "Ангеликос", който е известен сред московското хай общество с високите си цени. В последните години интересът към него отслабва и той бе закрит. Днес Доронин и Тьо предпочитат да вечерят в модните ресторанти из разкошните европейски курорти.

Стремежът за открояване на Доронин от тълпата проличава и в архитектурните му пристрастия. Руският Тръмп, както го нарича Наоми, строи вила в Подмосковието по проект на "придворния архитект" на арабските шейхове Заха Хадид. Доста странното съоръжение е забележително и с това, че спалнята е изнесена в кула на 20 м височина. Подходящо любовно гнезденце за ексцентричната чернокожа красавица. Междувременно й купи и приятно местенце в Бразилия само защото манекенката намекнала, че много харесва тази страна.

Миналото на Наоми е доста по-наситено от това на руския й приятел. Преди него в леглото й са били Майк Тайсън, Силвестър Сталоун, Робърт де Ниро, Хоакин Кортес и Флавио Бриаторе, разбира се. Слухове за проблемите й с наркотиците и няколко опита за самоубийство се добавят към описанието на интересния й живот. Наоми не се уморява да проявява трудния си характер. През юли манекенката навестила Доронин тайно в един от московските елитни хотели. Хотелът й оставя бележка да плати 200 долара за прогорено спално бельо. В отговор чернокожата пантера заплашва да даде под съд хотела, защото не е успяла да запази посещението си в тайна. А преди няколко дни пък я осъдиха на общественополезен труд в приют за бездомни в Лондон - така ще изкупи скандалното си поведение на летище Хийтроу, когато наричаше полицаите "расисти".
Бедният олигарх, дали мечтае точно за такова щастие? Доронин няма намерение да излива душата си. Що се отнася до чернокожата пантера, тя категорично заяви пред Daily Mail, че това е "нейният мъж" и иска дете от него...


Източник: standartnews

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини