Армия от девственици превзема Америка

В Америка бързо се разраства Движението за непорочност, съобщава The Times. Това са момичета, които дори не желаят да се целуват. Не и преди сватбата!

Една от тях е 22-годишната Лорън Уилсон. Тя е красавица с дълги копринени коси и лукава усмивка, но съвсем не е съблазнителка.

В своя град - набожния Колорадо спрингс, тя е нещо като кумир.

Уважават я за нейната добродетелност. Тя не само че е запазила девствеността си до първата брачна нощ, но и дори не е позволила на съпруга си да я целуне, преди да се врекат пред Бога.

Първата им целувка се осъществява по време на бракосъчетанието им след изричното позволение на отчето.

Жени като Лорън не са рядкост в САЩ. Твърди се, че всяко шесто момиче на възраст между 12 и 18 години е дало "обет за целомъдрие".

Някои дори носят сребърен пръстен, символ на чистота във всички сфери на поведението.

Момичетата от Движението имат дори свои кумири. Напр. поп групата Jonas Brothers, състояща се от трима братя. Разбира се, девствени.

Страх ни е да си помислим какво мислят тези хора за Бристол Пейлин - 17-годишната бременна дъщеря на Сара Пейлин, но със сигурност горещо съчувстват на родителите й.

Движението за непорочност организира и свой бал.

Под звуците на музика от холивудски филми, хванати за ръце, те се събират пред дървен кръст и дават своя обет за целомъдрие.

Учудваща е липсата на противоречия у тези момичета. Те не се опитват да изклинчат от училище и дори не се опитват да лъжат родителите си. С две думи - те са прелестни.

Стряскаща е обаче невиността на родителите им.

Един военен лекар, водейки двете си дъщери за ръка, се опита да обясни, че вирусът на СПИН е толкова силен, че може да проникне в тялото и през презерватив.

За момента Движението няма достатъчно история, за да се прецени дали браковете на тези млади хора са по-щастливи.

Периодът на ухажване при тях обикновено е кратък и бащите имат последната дума в решението за брак.

Източник: dnes.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини