Най-луксозният и модерен фолк клуб у нас отваря врати в София

Най-луксозният и модерен фолк клуб в страната отваря врати в средата на октомври в София.

Новото място за забавления у нас се казва "Версай" и се намира в идеалния център на столицата – зад БНБ. Това е третото и най-голямо заведение от веригата "Версай", като първите две отвориха врати едновременно в Пловдив и Варна.

Над 1 млн. евро е инвестицията в софийския клуб. Това е най-скъпата верига заведения откривана у нас. Амбициозните планове на собствениците от "Парти плейс", предвиждат през 2009 откриване на клуб и в центъра на руската столица – Москва.

"Версай" е разположен на площ от 700 кв.м и е с екстравагантен интериор, дело на архитект Юлиан Тахов.

Всичко в заведението – от интериора и мебелировката до осветлението и озвучаването, е ултра модерно и подчинено на най-новите технологии. Цветовата гама е решена в бяло, черно и злато.

Тахов много категорично борави с основните цветове в заведението, светлините и декоративните елементи, като интериорът се отличава с помпозността си и с по-различния подход при сътворяването на официалния си стил.

Пищността на стила, която ни връща векове назад във великолепието на френския кралски двор, идва от светещите пластични розети по тавана от опал - напомнящи ювелирно изкуство, геометричните форми, огледалата, малките златни тапицирани ромбчета.

Най-големите поп фолк звезди на България и Балканите ще гостуват на сцената на "Версай".

Специални жестове ще има за клиентите на заведението.

Постоянните ще разполагат с диамантени и златни VIP карти. Носителите на диамантена карта ще се възползват от безплатната услуга да бъдат извозвани от мястото където са до заведението с 12-метрова луксозна лимузина.
Източник: mysound.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини