Побой в Big Brother. Данаил Vs Даниел

Четвъртият сезон на BigBrother не минава без скандали (мъжки и женски), но снощи, за първи път от старта на шоуто у нас, побой беляза живота на съквартирантите.

След обилна употреба на алкохол и последвали закачки и намеци, мъжката половина скочи на бой.

Репликата „Ще те сгази трабант!" предизвика ромския предприемач, роден в затвора в Сливен - Даниел Делчев, да закове юмрука си върху бърбориното Данаил Панчев.

Нахаканият столичен тежкар не му остана длъжен, скочи на бой, повали го на земята и с ритници го окървави.

Наложи се охраната на Big Brother да се намеси, за да предотврати разрастването на скандала.

След дълго умуване и надприказване от страна на бит и бит, гости, водещи и публика, Големят брат взе решение - побоите са недопустими и нарушават правилата, затова Данаил и Даниел напускат завинаги шоуто.

А иначе говорилнята от гости в лицето на медийния експерт Георги Лозанов, чалга отварачката Мария, сумо мъжагата от втория сезон на шоуто Боби, модната мис експертка Жени Калканджиева, дори чистачката на шоуто - узряха: съквартирантите не са толерантни към етносите и хората с недъзи, но са „за" различността в сексуалната им ориентация.

А иначе тихомълком минаха и номинациите. Женски само.

Миската в развод Ирена събра 10 точки, а неудовлетворената от мъжете Жени - 4. И двете се оказаха под прицела и SMS-ите на зрителите.

И понеже е Сезонът на изненадите, тази от двете, която събере най-много зрителски вот, няма да напусне катастрофиралия самолет, просто ще отиде при мъжете - в другата част на Ту-то.


Източник: dnes.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини