55 000 на концерта на Depeche Mode в България

Днес в клуб Motto се състоя официална пресконференция по повод концерта на Depeche Mode в България. Представителите на СМЕ, Mute/Анимато Мюзик и Туборг обявиха, че събитието ще се състои на 18 май, 2009 година, от 18.30.

Групата направи гигантски концерт на стадион "Локомотив" преди три години. Тогава бяха продадени цели 10 000 билета само в рамките на един час, а ценните хартийки бяха изчерпани месеци преди концерта. Затова този път от СМЕ са решили да дадат на още повече хора възможността да видят наживо Depeche Mode. Концертът ще бъде на националния стадион "Васил Левски", който е с капацитет 55 000 души.

Билетите ще бъдат на цени от 40 до 80 лв. и ще могат да бъдат закупени от билетния център на НДК, денс център Син Сити и касите на Тикетпро и неговите партньори в цялата страна. Продажбата стартира на 13 октомври, понеделник. Организаторите от София Мюзик Ентърпрайсис и издателите на Depeche Mode за България Mute/Анимато Мюзик са подготвили страхотни изненади за най-запалените фенове на групата у нас. Първите двайсет, които си купят билет за концерта от касата на Билетен център НДК (която отваря точно в 8:30 ч.), ще бъдат зарадвани с по един безплатен билет допълнително или с оригинален компактдиск с последния албум на Depeche Mode, който се очаква да излезе у нас около 20-ти април, 2009 г.

Очаква се у нас да пристигне още повече техника и мултимедийни екрани, шоуто да е още по-грандиозно от това през 2006 година. На сцената ще излязат две съпорт групи - една българска и една чужда, която вероятно ще бъде избрана от Depeche Mode. Самите те ще свирят два часа на българска земя.
Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини