Мадона официално се разведе

Известната американска поп певица Мадона и британският кинорежисьор Гай Ричи взеха решение да се разведат, съобщи говорителката на Мадона в Лондон, цитирана от световните информационни агенции.

За предстоящия развод на Мадона и Гай Ричи вече писаха повечето средства за информация по света, само се чакаше изявлението официално да бъде разпространено, което сега направи говорителката на Мадона. Първоначално тя отказваше коментар.

"Двамата молят средствата за масова информация да проявят уважение към тяхното семейство в това тежко време" - каза говорителката. Мадона (истинското й име е Луиза Вероника Чиконе) и Гай Ричи са женени от 2000 г. , припомня Ройтерс.

"Много е тъжно. Те бяха страхотна двойки и великолепни родители. За съжаление просто вече не могат да живеят заедно", казва пред "Сън" източник, близък до двойката. Семейни приятели твърдят, че първоначално 50-годишната Мадона е искала да изчака с оповестяването на развода до следващата година, когато трябва да приключи турнето й "Sticky and Sweet".

Впоследствие певицата и 40-годишният й съпруг са решили да разгласят новината преди Коледа - осем години след приказната им сватба в шотландски замък.

"И двамата положиха усилия да оправят нещата, но не успяха. . . . Чашата преля, когато Мадона тръгна на световно турне. Тя искаше раздялата им да бъде оповестена, когато на нея й е удобно, за да се концентрира върху световната си обиколка. Поредицата от скандали около 40-ия рожден ден на Гай Ричи през септември обаче бяха толкова сериозни, че Мадона напусна къщата, а съпругът й заяви, че ако ще се разделят, това трябва да стане сега. Певицата първоначално се колебаеше дали да се разделят или да се разведат, но после и двамата се съгласиха, че разводът е най-доброто решение", допълва източникът.

Гай Ричи се е върнал от Франция, отлагайки снимките на новия си филм "Шерлок Холмс", за да съобщи новината на родителите си. Тази седмица режисьорът ще събере нещата си от дома на двойката в Лондон, който е собственост на Мадона, и ще се пренесе в къщата им в Уилтшир, на която той е собственик.

Мадона, която се намира в Ню Йорк за премиерата на новия си филм "Filth and Wisdom", още през юли обмисляла идеята да замине за САЩ и повече да не се връща във Великобритания.

Новината за раздялата й с Ричи и предполагаемата й връзка с женен бейзболист обаче станаха достояние на медиите. Тогава поп звездата оповести, че не прави планове за развод. По-късно Мадона и съпругът й демонстрираха близост на премиерата във Великобритания на филма на Ричи "RocknRolla", както и на партитата по случай рождените им дни. Двамата дори заминаха на романтичен уикенд в Италия, в края на който обаче се наложи да спят в отделни стаи.

"На Гай Ричи му дойде в повече кариерата му да е в сянката на тази на съпругата му. Когато Мадона пристигна във Великобритания, нещата бяха прекрасни, но по-късно всичко се промени. Тя например реши, че не понася лова, и бързо се отказа от "хобито" си да придружава Гай в местните кръчми, за да пият по халба бира.

Мадона няма много приятели във Великобритания, и когато навърши 50 години, започна да си задава въпроса има ли смисъл всичко това", разказва източникът. Друга спорна точка са се оказали децата на двойката - 12-годишната Лурдес, 8-годишният Роко и 2-годишният Дейвид Банда.

Гай Ричи е искал Мадона да остави децата да растат на едно място, за да знаят къде са корените им.

"Не помогна дори това, че Лурдес реши да прекарва повече време в Ню Йорк с истинския си баща, Карлос Леон. Гай много иска доведената му дъщеря да е в добри отношения с баща си, но това означава, че Мадона също ще прекарва повече време в Америка", обяснява източникът.

През последните няколко месеца танцьорът Карлос Леон живее в нюйоркския апартамент на попзвездата и наблюдава ремонта, който се прави там по случай завръщането на Мадона.

Певицата и съпругът й освен това са имали недоразумения относно осиновяването на деца. Гай Ричи първоначално е бил против идеята, заради случилото се в неговото семейство. Майка му лейди Амбър Лейтън е била принудена да остави момченце за осиновяване, когато е била неомъжена 17-годишна девойка.

Мадона е успяла да го убеди да вземат Дейвид Банда, сирачето от Малави, но след това Гай Ричи твърдо се е противопоставил на желанието й да осиновят момиченце.

"Гай обожава Дейвид и много се радва, че го осиновиха. Режисьорът обаче не пожела с Мадона да вземат друго дете, когато бракът им е в криза. Ричи не желае децата да стават свидетели на постоянните им скандали и за това в края на краищата двамата се съгласиха на развод", допълва източникът.
Източник: yellow.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини