Big Brother разчупва стереотипи. Брак между българин и циганка

В понеделник зрителите на Big Brother 4 изгониха Емилия. 29-годишната русенка е седмият човек, който отпада от надпреварата за 300 хиляди лева.

Емилия напусна, след като бе номинирана в пряк двубой с Терминатора от Варна, екс-полицаят Цветан. Чак вчера Еми повярва, че Мила наистина е сляпа, а Умберто - автентичен чужденец. До последно тя била убедена, че и двамата имат тайни мисии и че се справят блестящо с тях. Това обяснявало доста от нейните действия, които се тълкуваха като враждебни, а те били породени от чисто любопитство...

По време на престоя си в шоуто, Емилия бе част от любовния многоъгълник около софиянеца Жоро. Дали в следствие на нейното напускане или независимо от него, вчера вечерта Таня му предложи брак. Красавицата от ромски произход не издържа на чара на Жоро.

Жоро стана рано сутринта и докато почти всички други съквартиранти спяха, отиде в хола, където Таня бе прекарала нощта. Той седна на канапето и започна да милва смуглата хубавица. В последвалия разговор, Таня сподели, че е заспала тук, защото в женската спалня всички викали до много късно, а Жоро я посъветва следващият път, когато има подобен проблем да си ляга при него.

Така, от дума на дума, бъдещият теолог Таня каза на Георги, че вече е взела решение и ще се омъжи за него. Това никак не смути някогашният работник в цирк."Ах ти малката ми русалка"- коментира той и спокойно изслуша претенциите на Таня, които се свеждаха до това: когато са заедно, Жоро да не я командва.

На последвалия от нея въпрос: "Ама ти би ли се оженил за циганка?", Георги хладнокръвно отговори: "Да, то може би точно така и ще стане". Отговора на този въпрос силно вълнуваше Таня и тя продължи да разпитва: "Ама наистина ли, за циганка?". "Още има неща, които не знаем за себе си" , отговаряше Жоро. "Аз пък не правя разлика между хората, ако ги обичам, обичам", философски му отговаряше Таня.

В понеделник Big Brother обяви мисията "Big Brother календар" за успешна, след като специалисти от водещо модно списание похвалиха съквартирантите за фотосите. За сполучливите фотоси Big Brother награди участниците с 70% от седмичния бюджет,а най- добрите фотографии ще влязат в календара на Big Brother 4.
Източник: yellow.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ми
    Минко Ангелов
    0 0
    00:45, 5 юли 2022
    Да със Крисито го гледахме този епизод интерсен сюжет и развитие
Последни новини