Съдия наказа рап фен с "терапия" с Бетовен!

Ясно е, че в Америка се случват много интересни неща, но след старта на финансовите им проблеми, съдиите съвсем се сбъркаха.

Пореден пример за това е случай в Илинойс, където съдия наказа по жесток начин рап фен, като го принуди да слуша Бетовен, за да разбере, че не е добре да натрапваш любимата си музика на околните. Особено, ако те не го искат.

Злощастният рап фен се казва Андрю Вектър (Andrew Vactor) и цялата му присъда е 150 долара глоба + наказание, в което той трябвало да издържи 20 минути под звуците на композиции на Бетовен.

Хубавата новина за мъченика била, че ще му се намали паричното наказание на 33 долара глоба, ако обещае да "разшири музикалния си хоризонт".

Идеята на садистичното наказание била да накара Андрю да разбере колко е неприятно да слушаш нещо, което не искаш да слушаш.

Уви, момчето издържало само 15 минути и се провалило, за това сега ще плати цялата глоба.

Съдията, Susan Fornof-Lippencott е известна със странните си присъди в Илинойс.

Преди време тя наказа обвинен за укриване на данъци, като го накара да гледа документални филми на тема: "данъчна дисциплина".

Ако си фен на рапа и искаш да разбереш какво мъчение е било за Андрю - ето ти откъс от Симфония No. 9 на Бетовен. Издържиш ли 20 минути - значи няма да имаш никакви проблеми със слушането на рап "на макс" в Илинойс. Още по-малко със съдия Susan Fornof-Lippencott.
Източник: mysound.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини