Драшков готвел преврат в ДАНС?

Малко преди да си тръгне от ДАНС Иван Драшков е планирал вътрешен преврат в агенцията. Това стана ясно от изявление на лидера на партия "Ред, Законност и Справедливост" депутатът Яне Янев пред БНР.

Той допълни, че партията е подала сигнал до прокуратурата относно бизнеса на фамилията Драшкови.

Никак не ми е приятно, че Сертов е назначен от наши политически опоненти. Но в сравнение с хора като Драшков, Марков и Йовчев, той ми изглежда с европейски вид и поведение, каза още Янев. Разликата е огромна.

Защо Ахмед Доган започна да адвокатства на Драшков, попита Яне Янев. Ще искам още следващата седмица среща, за да разбера дали българското контраразузнаване си е вършило работата, каза още Янев.

Той ще пита ДАНС дали има ли пълзящ процес на ислямизиране в България, имало ли е прозрачност и открити сметки при строеж на нови джамии и как влизат студенти от арабския свят и след това заминават в Европейския съюз.

Убеден съм, че в ДПС има крило, което поддържа връзки с партията на Ердоган в Турция, заяви още Яне Янев. Според него вече е редно обществото да разбере как се управлява тази партия – дали като европейска формация или като сицилиянската мафия.

Ако вие проследите родствените връзки в ДПС, ще установите, че над 50 процента на ключови места са роднини, каза още лидерът на РЗС.

Според него е невъзможно Иван Драшков да бъде върнат от съда на работа в ДАНС
Източник: dnes.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини