96 вазовци се дипломираха на церемония в центъра на Димитровград

    96 зрелостници на ПМГ "Иван Вазов" получиха днес своите дипломи за средно образование. Церемонията по традиция се състоя в северната част на бул."България" и събра на едно място завършващите и техните родители, преподаватели и гости.

    40 отлични оценки на Държавните зрелостни изпити и много добър успех на Випуск 2016 отчете директорът Илияна Славова. В словото си тя подчерта високите резултати от матурите по физика и химия, както и по бълг.език, математика и англ.език на зрелостниците.С най-висок успех от 4-те завършващи парарелки е 12 а клас с успех 5,24. Директорът на гимназията пожела успехи на младите хора и на финала им прочете 11-те урока на Бил Гейтс, които не се преподават в училище. Последваха и думи на патрона на училището Иван Вазов - препоръка към младите хора да не забравят за родната страна.

    Поздрави поднесоха двамата ученици-символи на гимназията за 2016 година Кристина Кирова и Даниел Господинов от 12 а клас. И двама отличници на випуска продължават обучението си в Обединеното кралство. Слово имаше и от името на преподавателите. Училищното ръководство тази година е избрало ученик на 2016 година  да бъде Даниел Господинов от 12 б клас. Церемонията завърши с предаване на училищното знаме и под музикалния съпровод на Забавно-духовия оркестър.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Ро
      родител
      1 -1
      22:44, 22 юни 2016
      Заснето ли е дипломирането,бг вести?Ще го излачвате ли по кабелната или да го качите в ъоу туб
    • 2
      Ку
      Куноплянка
      1 -1
      11:09, 23 юни 2016
      В Замунда ще го качат.
    • 3
      Ло
      Лопо
      0 0
      12:45, 23 юни 2016
      Гледайте новинарските емисии на еТВ
    Последни новини