Арестуваха в Испания издирван за стрелбата в Слънчев бряг. Вестниците в неделя

24 часа

Не разрешават езда около Седемте рилски езера

Да се тръгне на конен поход в Рила, става все по-модерно и масово в последните няколко години. Групи от по десетина души наемат коне от базите в подножието на планината и се отправят на преходи.

Не всички обаче знаят, че съществуват редица ограничения в границите на Националния парк “Рила”, които са въведени отскоро.

За районите в полите на Рила традиционно занимание за местните хора е коневъдството. Много от тях през лятото предлагат на туристите разходки на кон във високите части на планината, като често не се съобразяват със забраните и водят ездачи около Седемте рилски езера.

 „Труд”

Търсят се бетонджии и метачи

1400 предложения за работа бяха обявени от повече от 230 работодатели, които се включиха в организираните от Агенцията по заетостта 16 трудови борси през юни. Представителите на реалния сектор обявиха близо 1 400 предложения за работа пред 2283 търсещи работа лица.

 

„Монитор”        

Арестуваха в Испания издирван за стрелбата в Слънчев бряг

Собственикът на ресторант  "4 You" Данаил Петков е бил арестуван в Испания. Той е задържан преди ден в град Тарифа, след като бе обявен за издирване като част от организирана престъпна група, заради престрелката в Слънчев бряг на 8 юни.

Няколко дни по-рано полицаи арестуваха седем от групата на Божидар Кузманов - Кравата, след като те се явиха доброволно за следствен експеримент в заведение  "4 You". Задържаните са уличени в рекет, палежи, побои и разпространение на наркотици.

Данаил Петков, който е формалният собственик на ресторанта, поне по документи, не бе сред арестуваните. Преди да бъде задържан от властите той бе открит от журналисти и заяви: „Аз не се крия от властите или нещо подобно, просто се чувствам застрашен, моята сигурност е застрашена”.

Източник: news.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини