Премиерът с ново гадже. Елена - аут

Премиерът Сергей Станишев носи в буквалния смисъл на думата на ръце възлюбената си Ирена Борисова. Това признала самата тя пред свои близки.

Преди седмица клюки.нет разкри, че Борисова, която е уж съветничка на министър-председателя, всъщност е новата дама в живота му и е изместила Елена Йончева.

Двамата засега обаче предпочитали да държат връзката си в дълбока дискретност.
По думите на Ирена често се случвало Станишев в прилив на нежност да я вдигне и да я понесе на ръце до спалнята.
"Това си е наш ритуал. Именно по този начин той ме впечатли и ме спечели завинаги", твърдяла романтичната Ирена.

В Министерския съвет така и не знаят с какво точно се занимава Ирена в работно време. "Май го съветвала нещо за протокола, макар че в МС има цяла дирекция "Правителствен протокол", опитват се да се ориентират служители от сградата на "Дондуков" 1. Тя е около 30-годишна и служители в МС разказват, че стои в стаята преди премиерския кабинет, при секретарките. По време на задгранични визити на премиера попада много по-често в списъка с официалната делегация от някои други съветници като Лидия Руменова, Иван Дочев и Калин Стоев.

През миналата година например Ирена Борисова е пътувала с фалкона за четири дни до Лондон и за два - до Брюксел. За 7 дни се е разходила до Индия и за още три до Тел Авив. Общо за пътешествията й МС е платил 6 850,31 лв. за 16 дни. За първите три месеца на тази година съветничката е ходила само до Молдова за три дни. Ирена Борисова е от Кюстендил и е близка с депутатката Мая Манолова. По-рано тя беше началник на кабинета на лидера на БСП Станишев на "Позитано" 20. Сега се чува, че се гласи да става PR на ДАНС.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини