Евтим Милошев по без гащи при Азис

Евтим Милошев – един от най-успешните продуценти в момента у нас ще връчи гащите си на Василка във „Вечерното шоу на Азис".

В предаването на 28 ноември продуцентът на „Комиците" ще сподели, че редовно следи късните издания, и предварително се е подготвил с чифт долно бельо.

И ще дойде редът на спомените.

Азис ще припомни на Евтим годините на „Ку-Ку" и репортерството, а продуцентът ще разкаже за вълненията и емоциите си около първото интервю от журналистическата си практика – с актьора Петър Слабаков.

Милошев ще сподели и за раздялата си със Слави Трифонов: „От едната страна стояха 12 години съвместна работа, а от другата страна ме чакаха „Комиците", „Сървайвър 1", „Сървайвър 2", „Сървайвър 3"... Помислих, попретеглих и избрах".

Иначе кавги между двамата не е имало. „Слави е толкова мил човек, някога да си го виждал да скандализира или да повишава тон?", с лек сарказъм обобщи той в отговор на питането на Васко имало ли е скандал между тях.

Продуцентът довери, че има жена до себе си, но няма да отрони и дума повече за личния си живот.

За богатството си споделя, че не е изискано да си брои парите. „Пара не се връща, колкото и да имаш", коментира той.

Личната му параноя е, че „процесът на оплешивяване все още не е спрял". И последно: бившият кукувец спи без гащи и за финал подари на Азис сървайвърска свирка, оборудвана с фенерче, компас и термометър.

За разлика от Милошев, само по бельо ще се появи пернишката поетеса Горяна Панайотова.

Идеята за сайта и сриптийз рециталите дошла импулсивно, след като неин приятел й казал, че ако не се съблече, никой няма да я чете. Оператор на видеата е гаджето на девойката, който освен това е и „майстор на незаетите ниши в шоубизнеса".

Неприличните предложения на сайта Гери коментира като друг вид поезия.

За нейна голяма изненада хората, които тя определя като интелектуалци, посрещат много ентусиазирано идеята и непрекъснато я поздравяват.

Докато останалите са просто едни повърхностни интернет потребители.

Гери споделя, че би се снимала гола за някое списание, но това зависи от сумата, която ще й платят. Скандалната поетеса не се посвени да рецитира стихове по бельо и в студиото на Азис.

Източник: dnes.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини