При загуба на президентския вот ГЕРБ отиват на предсрочни избори

Винаги съм вярвал в инстинкта на народа, а ние трябва да се съобразим с решението му", заяви премиерът и партиен лидер Борисов в отговор на въпрос какво следва, ако ГЕРБ загубят на президентските избори.

"Ако загубим тези избори, трябва незабавно да попитаме хората кой искат да ги управлява”, посочи премиерът, който повече от час говори на форум на младите гербери във Варна. По думите му, най-ценното на демокрацията е политическото състезание.

С това Борисов потвърди очакванията, че при загуба на президентския вот ще иска предсрочни парламентарни избори.

"Пък толкова направихме за авиацията - малко ми е криво, защото аз с Радев се разбирах", заяви Борисов по адрес на издигнатия от БСП кандидат-президент.

Според премиера партията, която го припознава и ще участва в инициативния комитет за издигането на ген. Радев, гласувала в парламента срещу решенията за авиацията. "Много ми е интересно как ще се справят с тази тема", коментира още Борисов, „настъпвайки” и БСП.

Източник: news.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ба
    бай петър залгата
    0 0
    18:16, 3 сеп 2016
    ВАГИНАЛНОТО правителство на Бате Бойко пълно с ПРЪДЛИ и ПИКЛИсимулира работа но всъщност това е едно безвремие на принципа ---кой както може да се оправя------- това може да се сравни с управлението на професораЛюбен Беров който беше кукла Наш Бойко вместо да поставя задачи на министрите и следи за изпълнението им ги е оставил да правят както си знаят А той работи на принципа ----аз съм лесен вие се оправяйте--- или вие си гледайте работата мойта работа е да посрещам и изпращам гости ЕЕ ееее така държава не се управлява Той още си мисли че е незаминимно доверието км него се срива -------бизнес не върви няма здравеопазване съд просвета престъпноста се шири заплаха от бежанци държавата ЗАГИВА той прави разходки София -Анкара - Берлин и обратно
Последни новини