„Дърта пияница” води кампания за пълноценно хранене в Хасково

Кампания, която ще насърчи пълноценното хранене и активния начин на живот ще се състои утре в Хасково, на площад Свобода. Във времето от 14 до 20 часа там ще бъдат организирани лесни и забавни спортни игри, в които хасковлии и гостите на града могат да се включат и да спечелят разнообразни награди. Инициативата се провежда със специалното партньорство на община Хасково.

Водещ на събитието ще бъде звездата от „България търси талант“ Радослав Михов, който набра популярност и спечели публиката с индивидуалността си и непринудения си стил. Младият изпълнител нашумя с песента „Аз съм дърта пияница”.

Кампанията е част от дейностите на компания за здравословни продукти. Тя ще включва много интерактивни събития, ще насърчи хората да бъдат активни и да живеят пълноценно и ще създаде лично и позитивно преживяване.

В рамките на кампанията в понеделник ще се проведат игри и забавни уъркшопи за малки и големи – хвърляне на топка в уголемени макети, хвърляне на куб с обозначени награди за най-малките, отговори на въпроси, свързани с млякото, както и много други.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Ха
    Ха-ха
    8 0
    10:31, 4 сеп 2016
    Мого подходящо име на групата за кампанията:)
    • Ха
      Ха-ха
      11 0
      10:32, 4 сеп 2016
      А няма ли кампания за здравословно пиене?
  • 2
    Чу
    Чужденец
    19 -1
    11:57, 4 сеп 2016
    Жалки, комплексирани ,селски журналистчета не мърсете родния език по такъв безобразен начин.След 30 години пребиваване в чужбина научих ,че и в родния ми език съществува думата УОРКШОП. Употребявайте красивите наши думи - работилници ,занимания ......, ако искате да ни има все още .
  • 3
    Да
    да учова Господь и окриля
    4 0
    16:52, 4 сеп 2016
    Как така нали сме евроатлантици Че те циганите почнаха да мелят отвреме на време на АНГЛИСКИ та ние ли Тя тоя работа с думите в хасково нет би следвало да направи впечатление на КРЪШКОВ но и той си прави оглушки
Последни новини