Трябва да се разграничава българският народ от правителството

"Трябва да се разграничава българският народ от правителството на България" - това е изтъкнал столичният кмет и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов на срещите си с президента на Европейската народна партия (ЕНП) Вилфрид Мартенс и председателя на Европейския парламент Ханс Герт Пьотеринг.

Борисов е разговарял с тях в Щутгарт в рамките на конгреса на Християндемократическия съюз (ХДС), който се провежда там днес и утре.

Пред Агенция "Фокус" Борисов заяви: "Вилфрид Мартенс, президент на Европейската народна партия, се информира за състоянието на политическия живот в България. Отново разговаряхме за спрените фондове и за това, че трябва да се разграничава българският народ от правителството на България".

"По никакъв начин тези хора не искат да накърнят достойнството на народа заради няколко корумпирани министри, които причиниха това на държавата. За радост името на ГЕРБ е символ на една надежда за по-добро управление на България и ние правим всичко възможно да се разграничава честният, трудолюбив български народ от правителството", информира още столичният кмет.

В Щутгарт се проведе и среща с ръководителя на Групата на ХДС в Бунедстага.

На среща с председателя на Фондация "Кондрад Аденауер" са били обсъдени бъдещите програми, които ще финансира фондацията "Кондрад Аденауер", за дейността на гражданското сдружение ГЕРБ.
Източник: club.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини