4-годишна певица от Димитровград с изява в престижен международен конкурс

    4-годишната възпитаничка на Академията за таланти в Димитровград Нели Манолова участва в  Международния конкурс „Sofia Grand Prix 2016” и завоюва награда за най-малък участник. Нели се завърна и с покана от организаторите на Международния конкурс в Белград „ Angel Voice”. Малкият талант е възпитаник на школата по поп и джаз пеене с преподавател Екатерина Георгиева.

    В конкурса, който се проведе от 16 до 18 септември се изявиха представители от Сърбия, Молдова, Италия , Армения и България.

    Конкуренцията беше много голяма, а нивото бе много високо , сподели преподавателката на Нели Екатерина Георгиева. Подчерта, че в журито са били изтъкнати музикални продуценти и вокални педагози като Рифат Рамович (Турция), Неманя Михайлович (Сърбия), Викен Таначиян (Армения), Франческо Коласанто (Италия) и Раду Буза (Молдова). Представител на България е бил вокалния педагог Руми Иванова.

    От Академията за таланти информираха, че започват занимания от 1 октомври 2016 г. за всички, които желаят да се занимават с пеене, пиано, спортни танци и изобразително изкуство.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини